המסעדה הטריפוליטאית של בינו גבסו שוכנת בכניסה לשוק הפשפשים. גבסו מנהל את העסק בעצמו אך כל המשפחה מעורבת בעשייה - מבישול ועד מלצרות. השקשוקה, על שלל צורותיה, היא מנת הדגל של המקום והיא מוגשת לשולחן במחבתות אלומיניום חבוטות ושובות לב. למרות ההתמחות בשקשוקה, גם בשאר המנות הטריפוליטאיות יודע הד"ר לטפל היטב ותמצאו שם מפרום מצוין ומנות ממולאים, דגים וגריל. ברגע שתתיישבו יפתחו לכם שולחן שאליו יזרמו מבחר סלטים, חמוצים ולחם טרי חם שנקרע בידיים. תמיד שמח שם, המנות גדולות ומשביעות והאווירה חמה וביתית. במשפט אחד: תנו כבוד לדוקטור