טיים אאוט timeout
  • מה אתם מחפשים?
  • מסעדות
  • סרטים
  • מוזיקה
  • אמנות
  • במה
  • ברים
  • אטרקציות
  • עם הילדים
  • אורבני
    • לפי יום
    • היום
    • מחר
    • בסופ"ש
    • בשבוע הקרוב
    • בחרו טווח זמנים
    • הכל
    החל מיום:
    עד יום:
    בחר
    סגור
    • לפי יום
    • היום
    • מחר
    • בסופ"ש
    • בשבוע הקרוב
    • בחרו טווח זמנים
    • הכל
    החל מיום:
    עד יום:
    בחר
    סגור
    • לפי יום
    • היום
    • מחר
    • בסופ"ש
    • בשבוע הקרוב
    • בחרו טווח זמנים
    • הכל
    החל מיום:
    עד יום:
    בחר
    סגור
    • לפי יום
    • היום
    • מחר
    • בסופ"ש
    • בשבוע הקרוב
    • בחרו טווח זמנים
    • הכל
    החל מיום:
    עד יום:
    בחר
    סגור
    • לפי יום
    • היום
    • מחר
    • בסופ"ש
    • בשבוע הקרוב
    • בחרו טווח זמנים
    • הכל
    החל מיום:
    עד יום:
    בחר
    סגור
    • לפי יום
    • היום
    • מחר
    • בסופ"ש
    • בשבוע הקרוב
    • בחרו טווח זמנים
    • הכל
    החל מיום:
    עד יום:
    בחר
    סגור

קנטינה

מטבח: איטלקי

03-6205051
צילום: בן קלמר
כתובת:
שדרות רוטשילד 71
תל אביב יפו
מפה


שעות פתיחה:
שני־שבת
10:00־1:00
ראשון
19:00־1:00
כדאי לדעת:
- מחיר: יקר

טיים אאוט אומר

8.5
אוכל8שירות8.5אווירה9.5תמורה8

אודות המסעדה

בשנת 2004 סגר ג'ו מרסיאנו את מסעדת איל פאצו, מעוז הברנז'אות, ומשך את קליקת הסלבז לשדרה הראשית של העיר. מאז שנפתחה, הפכה קנטינה לאחת המסעדות המדוברות בעיר. רוב העיסוק בקנטינה נוגע בסצינה הצהובה שרוחשת ובוחשת על המרפסת הפתוחה: אנשי תקשורת, פרסום, לילה וכוכבים לרגע מדגמנים את החיים הטובים של תל אביב על כוס יין וברוסקטה. ברמת התפריט קנטינה מציעה פסטות (כולל הרביולי המפורסם שרבים מהללים אותו ולא מעט משמיצים את מחירו האסטרונומי), פיצות, מנות בשר ודגים, ועל מרבית המתכונים אחראי מרסיאנו.

במשפט אחד: ניוקי ברוטב ברנז'ה

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: 1127911d3a532