האופה אלכס לביד התמחה במאפיית בייקר אנד ספייס בלונדון. החיבור שלו עם עורך הדין ואיש העסקים ליאור גליקמן, שלמד ועבד בלונדון והתאהב בסצנת בתי הקפה שלה, יצר את המאפייה-בית קפה הלונדוני בפינת שינקין. מאפים צרפתיים או פרנץ' טוסט לארוחת בוקר, כריכים מתוחכמים מלחמי השיפון הנאפים במקום ובמילוי של סלק וגבינת ברי, סלטים של ירקות או עדשים, ובעיקר קישים ופוקצ'ות ומאפי בוקר מרשימים, מאפיינים את ההיצע. מושלם להורים הממתינים שילדיהם יסיימו את החוגים בבית תמי, ולמי שמגיע לשינקין לסיבוב קניות.