חיכינו בסבלנות: 3 מקומות ששווה לטעום סוף סוף, עכשיו כשאין תור

אנחנו מאוד מנסים שלא ליפול במכונות הייפ שמייצרות תורים לא שפויים ברחבי העיר, לכן יש מקומות מסוימים שאנחנו מגיעים אליהם רק אחרי זמן מה, כשהתור נרגע. אספנו 3 מקומות ששווה לבקר בהם בדיוק עכשיו, אחרי פסח, כשכל התורים נרגעו
לא ברור מה ישראלים שונאים יותר, לעמוד בתור או לפספס את ההייפ. כנראה את שניהם, כי בכל פעם מחדש אנחנו רואים את התורות המתפתלים בעיר, ומקללים. לפעמים, יש להודות, גם אנחנו נופלים פומו ומוצאים את עצמנו עומדים שעה בתור לאיזה פופ-אפ, אבל בכל הנוגע למסעדות עם הייפ אנחנו מעדיפים לחכות לזמנים רגועים יותר. היום אנחנו ממליצים על 3 מסעדות שהחזיקו בתור איימתני, ועכשיו כשנגמר הפסח וחזרה השגרה, אפשר וכדאי להגיע ולבדוק על מה כל המהומה. לא טוב לכם? נסו אותנו ביום אחר.
>> החלה עונת הבוהוריים: 5 בראנצ'ים חדשים שהגיעו בדיוק בזמן לאביב
קוקו נקו
למה כדאי: דודי אפריאט מ"לה טיגרה" ומיסאטו בכר היפנית-ישראלית פתחו ראמניה אותנטית שנראית כאילו הוצנחה לכאן הישר מסמטאות שינג'וקו, ותוך שעות השתרך שם תור שמגיע עד לפינת הרחוב. אולי הפנקייק הפלאפי והאינסטגרמי תרם לעלייתו של התור, אבל בדקנו את הראמן והוא לגמרי מצדיק את ההמתנה.
מה טעים: שלושה סוגי ראמן (עוף, חזיר וטבעוני), שלושה סוגי גיוזה ועוד כמה תוספות חמודות. וכמובן הפנקייק.
עדיין תצטרכו: לחכות טיפה בכניסה כי יהיו טיפה אנשים לפניכם, ולהזמין איך שאתם יושבים את הפאנקייק, הוא לוקח זמן.
>> קוקו נקו, פלורנטין 5

אסתר המלכה
למה כדאי: ההמבורגריה של אדל בספלוב ומאץ' עבד היא כנראה בית העסק שהצליח לייצר הכי הרבה הייפ בישראל ביחס לגודלו. היא אחראית להביא את ההמונים מהאינסטגרם, הוא אחראי להביא את הבשר הכשר הכי טוב (ובתור הבעלים של מסעדת הבשרים הכשרה "מיטוס", הוא גם יודע מאיפה), ומתברר שזה שידוך מושלם.
מה טעים: המבורגר טוב מאוד מסוגו, טעים ועסיסי. יש גם צ'יפס וופל קראנצ'י במיוחד.
עדיין תצטרכו: לצלם את זה לאינסטגרם. לא אנחנו קבענו, זו המסורת המקומית.
>> אסתר המלכה, רוטשילד 8

קסטה
למה כדאי: כי אם תגיעו בשעה הנכונה, הגלידריה של אייל שני תוכיח לכם שאת התור שלה היא הרוויחה בכבוד, כי זה מסוג ההייפ שרק כשטועמים אפשר להבין עד כמה הוא מוצדק. טעמנו, שוב ושוב, ואנחנו אפילו מעיזים לומר שגם כשיש תור, היא שווה כל רגע של המתנה.
מה טעים: וואי אמאל'ה, מה לא טעים? אבל אם כבר חיכיתם, קחו את המרשמלו השרוף וזכו לישועות.
עדיין תצטרכו: להימנע משעות העומס, כי כבר שנה וחצי שיש שם תור און-אנד-אוף. במילים אחרות – את התור תמצאו שם בשעות הערב המוקדמות והלחוצות, ובזמני סופ"ש. תכוונו לשעות מתות.
>> קסטה, פארק המסילה יהודה הלוי 12
