השילוב המושלם בין בירה לאוכל
לרגל תחרות פרסי האוכל, Time Out וקרלסברג מזמינים אתכם לבקר במסעדות הטובות בתל אביב ולטעום ממנות ייחודיות שהולכות פרפקט עם בירה. אל תגידו לא ידענו

תוכן שיווקי
אוקינאווה
כתובת: לבונטין 11 תל אביב
טלפון: 5101099 -03
שעות פעילות: ראשון־חמישי 12:00־24:00, שישבת 11:00־24:00
1. קריספי באן – קרלסברג
שתי לחמניות אסייתיות מאודות ונימוחות במילוי עוף קריספי/דג לבן מטוגן בתערובת תבלינים, מיונז צ'ילי יוזו, חסה פריכה, בצל ופטריות שימאג'י מוחמצים, כוסברה וטבעות צ'ילי טרי חריף.
החיבור בין הבירה למנה: מנה קלילה וכיפית שזקוקה לסגנון בירה קליל וכיפי לצידה, לכן סגנון לאגר בהיר קלאסי נקי ומרענן המאופיין בארומות וטעמים מעט לחמיים, הגזה ומרירות טובה שתשטוף לנו את החך בין ביס לביס הכי תתאים לליווי מנה זו.
הנשנוש המושלם לצד בירה קרה!
48 ש"ח
2. קוקטייל טמפורה – ויינשטפן
שרימפס ופילה דג לבן במעטפת טמפורה פריכה מוגשים בזיגוג רוטב טונקאצ'ו, מיונז צ'ילי וטוגראשי. מנת רחוב יפנית קלאסית שהולכת נהדר לצד בירה קרה!
החיבור בין הבירה למנה: מנת רחוב קלאסית עם טעמי ים עדינים ישתלבו מצויין עם סגנון חיטה הגרמני האהוב המאופיין בארומות וטעמים של פירות בשלים ותבלינים יאזנו את הטעמים ויקחו את המנה שלב קדימה.
77 ש"ח
3. סאנשיקי רול – טובורג שליש מהחבית
רול פוטומאקי פריך בטמפורה במילוי טונה אדומה, סלמון, דניס ואספרגוס מונח על רוטב טריאקי שומשום חם.
החיבור בין הבירה למנה: מנה עדינה וקלילה בשילוב לאגר ענברי הופך את השידוך למושלם, בזכות הקרמליות והאגוזיות העדינה שמאפיינת את הסגנון ישתלבו בהרמוניה מושלמת עם הטעמים העדינים של הרול והטריאקי בעוד המרירות הכשותית וההגזה הטבעית מרעננים את החך בין ביס לביס.
55 ש"ח
סוסו אנד סאנס
כתובת: הרצל 5 תל אביב
טלפון: 050-3706556
שעות פעילות: 12:00־5:00
סוסו עם שתי תוספות- קרלסברג
סליידר 120 גר' בקר 100 אחוז בקר ישראלי. גבינת צ'דר, גבינת רוקפור צרפתית (אמיתית) ופלפלים חריפים מטוגנים. ניתן לקבל גם סוסו כפול או מפלצת (שלושה סליידרים).
החיבור בין הבירה למנה: המבורגר ובירה זה תמיד שידוך טוב ואם בירה אז סגנון לאגר הופך את השידוך למושלם, בזכות הטעמים הנקיים של קרלסברג שמשתלבים עם טעמי ההמבורגר בהרמוניה מושלמת בעוד המרירות הכשותית וההגזה הטבעית מרעננים את החך מהשמנוניות של הגבינות ומנקה את החך מהחירפות של הפלפלים.
65 ש"ח
קאליפסו
כתובת: טיילת שלמה להט 17 תל אביב
טלפון: 6784524 -03
שעות פעילות: 8:00־24:00
1. פלטת פירות – סטלה ארטואה
כל הפירות הכי טובים שניתן להעלות על הדעת על קרח גרוס.
החיבור בין הבירה למנה: אין שילוב יותר קלאסי מטעמים פירות מתקתקים עם מרירות מעודנת של בירת לאגר. טעמי הבירה מרעננים את החיך ומאזנים את טעמי המתקתקות בין ביס לסיס.
190 ש"ח
2. קלמרי – הוגרדן
מחבת קלמרי טרי מהים שממול, כרישה, שום מטוגן, יין לבן ועשבי תבלין.
החיבור בין הבירה למנה: מנה עשירה בטעמי ים עוצמתיים זקוקה לבירה עם טוויסט שתשלים אותה, לכן סגנון החיטה הבלגי המאופיין במנעד ארומות וטעמים של פירות בשלים והדריות ייחודית המגיעים מתיבול של גרידת תפוזים ותבלינים נוספים שמעשירים את הבירה ומקנים לה טוויסט הדרי שיחד עם הגזה טבעית יוצרים בירה מרעננת וקלילה המאזנת את טעמי הים ויוצרת הרמוניה של טעמים בחך.
78 ש"ח
מל ומישל
כתובת: בן יהודה 155 תל אביב
טלפון: 5293232- 03
שעות פעילות: שני־שבת 12:30־15:30, 18:30־23:00
1. קרפצ'יו ורדורה – לף בלונד
פרוסות דקות של דלעת בתחמיץ בלסמי לבן עם גבינת גורגונזולה ושמן אגוזים.
החיבור בין הבירה למנה: מנה המשלבת מנעד טעמים רחב של מתיקות מהדלעת, חמצמצות מהבלסמי ועוצמתיות של הגורגונזולה זקוקה לסגנון בירה שיצליח להכיל את כל העושר הזה, לכן סגנון מנזרים בלגי בלונדיני המאופיין בארומות וטעמים מתובלים ופירותיים של וניל, ציפורן וקוקוס המתווספים למתקתקות אלכוהולית עדינה ומרירות מאזנת שתהווה מאזן מושלם לחריפות של הגורגונזולה ויחד ייצרו הרמוניה מושלמת בחך.
52 ש"ח
2. ניוקי פריזאי – טובורג
בצקניות גבינה מוזהבות בקרם כמהין לבנות.
החיבור בין הבירה למנה: מנה עדינה שנותנת במה לחומרי הגלם האיכותיים שמרכיבים אותה ומקנים לה טעמי אדמה נקיים, תלווה בצורה טובה עם בירת לאגר ענברית איכותית המיוצרת ממגוון לתתי שעורה איכותיים שנבחרו בקפידה ומקנים לה אגוזיות וקרמליות עדינה שיחד עם סיומת מרירה מאזנת תיצור חיבור מושלם לקרם כמהין המשובח.
92 ש"ח
אגתה
כתובת: ראול ולנברג 24 תל אביב
טלפון: 5293232- 03
שעות פעילות: ראשון־חמישי 10:00־21:30, שישי 9:00־16:00, שבת 10:00־16:00
1. פסטה שחורה עם אנשובי ומוצרלה די בופאלה – ויינשטפן ויטוס
פסטה שחורה (עם דיו של דיונון), עגבניות שרי, מוצרלה מחלב באפלו, אנשובי ספרדי ועשבי תיבול.
החיבור בין הבירה למנה: מנה עשירה בטעמי ים עוצמתיים שמקבלים טוויסט מעדן בזכות המוצרלה באפלו זקוקה לבירה עם טוויסט שתשלים אותה, לכן סגנון החיטה הבלגי המאופיין במנעד ארומות וטעמים של פירות בשלים והדריות ייחודית המגיעים מתיבול של גרידת תפוזים ותבלינים נוספים שמעשירים את הבירה ומקנים לה טוויסט הדרי שיחד עם הגזה טבעית יוצרים בירה מרעננת וקלילה שיחד עם המוצרלה תאזן את טעמי הים ותיצור הרמוניה של טעמים בחך
56 ש"ח
2. כריך סמדר – הוגרדן
בגט צרפתי של בנדיקט (או ג'בטה מקמח מלא, גם של בנדיקט), גבינת ברי צרפתית, גבינה מוקצפת למריחה, שוק חזיר ותערובת מוקפצת של ארטישוק אלה רומנה עם שום, זיתי קלמטה יווניים, עשבי תיבול, שמ"ז ועגבניות מיובשות.
החיבור בין הבירה למנה: כריך מפנק במיוחד שזקוק לבירה מפנקת ועוצמתית שתצליח להשתלב עם כל המרכיבים הטובים שלו, לכן סגנון הוייצנבוק- בירת חיטה גרמנית חזקה ועוצמתית המאופיינת בארומות וטעמים של בננה, משמש, ציפורן יחד עם מתקתקות אלכוהולית ומרירות עדינה ישתלבו בצורה מושלמת עם טעמי שוק החזיר, הברי הצרפתי ושאר מרכיבי הכריך.
43 ש"ח
ננוצ'קה
כתובת: לילינבלום 30 תל אביב
טלפון: 5162254- 03
שעות פעילות: ראשון־רביעי 12:00־2:00 שישי 12:00־1:00
1. הפרגית שניצלה – טובורג
שווארמה טבעונית עשויה מסייטן מוקפץ על מחבת לוהטת עם בצל ותבלינים גרוזיניים סודיים. מוגש על לחם גרוזיני צרוב, סלט כרוב ואג'יקה חריפה.
החיבור בין הבירה למנה: מנה המאופיינת בטעמים מתקתקים ומתובלים עם עוקצנות חריפה זקוקה לסגנון בירה שיצליח לאזן אותה לכן סגנון הלאגר הענברי המאופיין באגוזיות ומתקתקות קרמלית עדינה שישתלבו עם הבצל המקורמל והסייטן המתובל בצורה חיובית בעוד ההגזה המרעננת והמרירות הטובה של הבירה יצמצמו את תחושת הצריבה מהאג'יקה ליצירת חוויה איכותית ומדויקת.
91 ש"ח
2. ארטישוקי – ויינשטפן שליש מהחבית
קציצות עשויות ארטישוק וירקות מצופות בפנקו, מוגשות על קרם ג'ינג'י, קרם סלק וצ'אטני עגבניות שרי.
החיבור בין הבירה למנה: מנה פריכה וכיפית שזקוקה לסגנון בירה קליל וכיפי לצידה, לכן סגנון לאגר בהיר קלאסי נקי ומרענן המאופיין בארומות וטעמים מעט לחמיים, הגזה ומרירות טובה שתשטוף לנו את החך בין ביס לביס הכי תתאים לליווי מנה זו.
89 ש"ח
3. חאצ'פורי אימרולי – קרלסברג
מאפה בצק שמרים אוורירי במילוי עלי תרד, שמיר וטופו מגורד מוגש עם צלוחית טחינה וסלסה פיקנטית.
החיבור בין הבירה למנה: מנה עדינה שמוקפצת קדימה עם השילוב של הטחינה והסלסה הפיקנטית זקוקה לסגנון שייקח אותה עוד שלב קדימה, לכן סגנון החיטה הגרמני האהוב המאופיין בארומות וטעמים של פירות בשלים ותבלינים יצליח במשימה וישתלב מצוין עם העדינות של החצ'פורי מצד את ועם האגוזיות של הטחינה והפיקנטיות של הסלסה מצד שני ליצירת הרמוניה נפלאה.
85 ש"ח
M25
כתובת: סמטת הכרמל 30 תל אביב
טלפון: 5173086- 03
שעות פעילות: שני־שישי 11:00־19:00 שלישי־רביעי עד 22:00
1. עריס טלה – גינס
קבב טלה צלוי בתוך פיתה מחולק לארבעה רבעים מוגש עם טחינה וסלט עגבניות.
החיבור בין הבירה למנה: מנה מפנקת עשירה בטעמי טלה מתובלים זקוקה לבירה עוצמתית שתאזן אותה לכן סגנון סטאוט אירי יבש המאופיין בטעמי קלייה דומיננטיים ישתלב בצורה מושלמת עם טעמי המנה ויחד ישלימו חוויה איכותית וטובה.
2. המבורגר 240 גר' – טובורג
איולי, עגבנייה וחסה בתוספת סלט עגבניות ותפוחי אדמה בצל בתנור.
החיבור בין הבירה למנה: המבורגר ובירה זה תמיד שידוך טוב ואם בירה אז סגנון לאגר ענברי הופך את השידוך למושלם, בזכות הקרמליות והאגוזיות העדינה שמאפיינת את הסגנון שמשתלבים עם טעמי ההמבורגר בהרמוניה מושלמת בעוד המרירות הכשותיתוההגזה הטבעית מרעננים את החך מכל האיולי והשומניות העסיסית של המנה.
רביבה וסיליה
כתובת: ניסים אלוני 10 תל אביב
טלפון:5466090- 03
שעות פעילות: ראשון־חמישי 8:00־23:30, שישי 8:00־16:00
1. הפיצה החדשה והמעולה שלנו – ויינשטפן
הפיצה שלנו היא פיצה מרגריטה מבצק שמרים העשוי מתערובת קמחים איטלקית וישראלית שעליה רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה איטלקית.
החיבור בין הבירה למנה: אין כמו שילוב של פיצה ובירה אבל כדי שגם יהיה מעניין נשלב את הסגנון חיטה הגרמני האהוב המאופיין בארומות וטעמים של פירות בשלים ותבלינים שישתלבו מצוין עם הטעמים הקלאסים שכולנו אוהבים.
66 ש"ח
*אופציה לדיל זוגי הכולל שני בקבוקי בירה 78 ש"ח
2. כריך ברזאולה ומנצ'גו – סומרסבי
הכריך עשוי מאותו בצק מעולה של הפיצה, בתוכו מרוח שמן זית וחומץ בלסמי עם ברזאולה (בשר כבוש בסגנון איטלקי) תוצרת בית וגבינת מנצ'גו איטלקית. הוא נכנס לחימום קל בתנור האבן ואז מוסיפים לו עגבנייה, מלפפון חמוץ ורוקט.
החיבור בין הבירה למנה: מנה שכזו תלווה נכון עם סיידר תפוחים אלכוהולי מתקתק ומרווה המאופיין במתיקות קלילה ומרעננת שתהווה ניגוד מאזן לטעמים המלוחים והעזים של מרכיבי המנה.
54 ש"ח
בינו
כתובת: שד' רוטשילד 73 תל אביב
טלפון: 6913088 -03
שעות פעילות: ראשון־חמישי 12:00־24:00, שישי 10:00־שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש־24:00
1. שווארמה כבש – טובורג
שווארמה כבש בפיתה על הגריל, מוגש עם טחינה, צ'יפס וסלט ירקות.
החיבור בין הבירה למנה: מנת השווארמה תלווה בצורה נכונה עם בירת לאגר ענברית המאופיינת בקרמליות עדינה ומרירות טובה שיחד ייצרו איזון לטעמים השל העזים של הבשר, בנוסף ההגזה הטבעית של הבירה תשטוף ותרענן של החך משומניות הבשר וכך תעצים את הביס הבא.
59 ש"ח
מנזר
כתובת: אלנבי 60, ת"א
טלפון: 03-5173015
שעות פעילות: 24 שעות
1."ספייריבס" – גינס
ברוטב ברביקיו סיני
החיבור בין הבירה למנה: מנה שכזו מתובלים זקוקה לבירה עוצמתית שתאזן אותה לכן סגנון סטאוט אירי יבש המאופיין בטעמי קלייה דומיננטיים ישתלב בצורה מושלמת עם טעמי המנה ויחד ישלימו חוויה איכותית וטובה.
71\85 ש"ח
2. נקניקיית סאן גלאן עם פירה וכרוב כבוש – ויינשטפן
החיבור בין הבירה למנה: מה יותר מתאים לנקניקיות המלוות בכרוב כבוש ותפוח אדמה מבירה קרה בסגנון החיטה הגרמני האהוב המאופיין בארומות וטעמים של פירות בשלים ותבלינים אשר משתלבת בצורה טבעית עם המנה הזו.
71 ש"ח
3. נקניקיית סליז בלחמניה עם כרוב כבוש ובצל מטוגן – ויינשטפן
החיבור בין הבירה למנה: השילוב הקלאסי של נקניקיות המלוות בכרוב כבוש ותפוח אדמה ישתלבו מעולה עם בירה בסגנון החיטה הגרמני האהוב המאופיין בארומות וטעמים של פירות בשלים ותבלינים אשר משתלבת בצורה טבעית עם המנה הזו.
61 ש"ח
ארנסטו
כתובת: בן יהודה 90, תל אביב יפו
טלפון: 03-5273394
שעות פעילות: 12:30-23:30
1. ספגטי קרבונרה– סטלה ארטואה
פרמזן, פלפל שחור, חזה אווז מעושן, חלמון ביצה
החיבור בין הבירה למנה: המנה הקלאסית של המטבח האיטלקי זקוקה איך לא, לבירה עם מרירות מודגשת שתאזן אותה, לכן סגנון הלאגר הבהיר המאופיין בטעמי לתת עדינים, הגזה גבוהה ומרירות מאזנת יהוו שידוך מושלם וירעננו את החך בין ביס לביס.
2. ספגטי ארטישוק – הוגרדן
שמן זית, שום, פלפל חריף, ארטישוק מטוגן, לימון
החיבור בין הבירה למנה: מנה עדינה ופיקנטית זקוקה לסגנון בירה עם טוויסט משל עצמה, לכן סגנון החיטה הבלגי המאופיין בפירותיות עשירה וטוויסט הדרי מרענן המגיע מגרידת תפוזי קיראסאו איכותיים איתם מתבלים את הבירה תשלים ואף תעצים את טעמי המנה העדינים מבלי להשתלט עליהם.