Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

״המשיח״ נצפה בכניסה לשוק הכרמל

ארקדי וימגוק-היקר, הידוע גם כמשיח מכיכר מגן דוד, חזר לרבוץ במקומו הקבוע לאחר היעדרות של שנים

המשיח משוק הכרמל. גם הוא מצפה לכסף? (צילום מסך מתוך יוטיוב)
המשיח משוק הכרמל. גם הוא מצפה לכסף? (צילום מסך מתוך יוטיוב)

אמרו לנו שהפורענות בטינדר ותועבת האירוויזיון תעכב את ביאתו, אולם ככלות הכל נראה שכן עשינו משהו חיובי: לאחר היעדרות של שבע שנים חזר ארקדי וימגוק-היקר, המכנה עצמו ״המשיח״, למקום רביצתו בכיכר מגן דוד. אמש (שלישי), לצד שוק התיירים הדו-שבועי במדרחוב נחלת בנימין, נצפה המשיח על ידי עוברי אורח ותמונתו הופצה באינסטגרם.

בצד הפיקנטריה העירונית, יש להזכיר שוימגוק-היקר ידוע כמנהיג כת, ושמו רשום במרכז הישראלי לנפגעי כתות כמי שעל פי החשד פגע בנשים שחברו לכתו, ואיים עליהן לאחר שעזבו אותה. בשנת 2016, מספר שנים לאחר שחדל מלפקוד את כיכר מגן דוד, נעצר גם בחשד לסחר בסמים. בקיץ 2010, בשיא תקופת מושבו בכניסה לשוק הכרמל, הותקף על ידי עובר אורח והתיעוד הופץ באתרי חדשות.

צילום מסך מתוך סטורי באינסטגרם
צילום מסך מתוך סטורי באינסטגרם

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!