סילבסטר 2020: אירועי האוכל הכי שווים

אויסטרים או לובסטרים? כבד אווז או טרטר? כל עוד השמפניה תזרום, זה לא באמת משנה. ריכזנו את ארוחות הסילבסטר הכי מפתות בתל אביב ומחוצה לה

סילבסטר בפר דרייר
סילבסטר בפר דרייר
12 בדצמבר 2019

רושפלד פותח שנה | גרינברג

אם כבר לפתוח שנה, אז בגדול. אחרי תקופה ארוכה של שקט בגזרת במטבח חוזר השף יונתן רושפלד לבשל בביסטרו גרינברג, בארוחה שנפתחת בשמפניה, ממשיכה בבחירת ארבע מנות לסועד ומסתיימת בגלידה איטלקית מהג'לטרייה הצמודה.

בתפריט קרפצ'ו עגל מרמת הגולן, שמן זית קורנייקי ופרמזן רג'יאנו; סלט פורל מעושן במקום בענפי מרווה סלט קישואים ושמור צלויים בשמנת חמוצה וחסה באן; קנלוני עגל ומנגולד בציר עם שלל ירקות שורש מוזהבים; הבויאבז של רושפלד- מרק דגים ופירות ים מדרום צרפת; דג לבן מאודה באקווה פאצה ("מים משוגעים"), עגבניות, ענפי שומר טריים, צלפים וזיתים ירוקים (64-118 ש"ח, מ-290 ש"ח לאדם בסבב ראשון, מ-350 ש"ח בסבב שני).
גרינברג 

גרינברג (צילום: אורי עשת)
גרינברג (צילום: אורי עשת)

אייל לביא מתארח | הוטל דה ויל

השף איל לביא (פסטיס, רוקח 73) יצר לכבוד הסילבסטר תפריט צרפתי קלאסי-מודרני, שמתכתב עם האווירה בהוטל דה ויל. קוקטיילים, שמפניה ויינות צרפתיים מיוחדים יימזגו לכוסות על רקע פלייליסט צרפתי והפתעות בחצות.

בתפריט טרטר סלמון עם שומר, קולורבי, שורש סלרי ועירית; מרק אבוקדו לימוני קר, קרם פרש חזרת וקוויאר סלמון; נתח סינטה על הפלאנצ'ה וג'מבו שרימפס; פילה סלרי ורוטב ציר סרטנים, שמנת וברנדי (220 ש"ח לאדם בסבב ראשון, 320 ש"ח לאדם בסבב שני).
הוטל דה ויל

הוטל דה ויל (צילום: אנטולי מיכאלו)
הוטל דה ויל (צילום: אנטולי מיכאלו)

חופשת כריסמס קריבית | הונולולו 

בטיקי בר של המיקסולוגים יותם שילה ומוש בודנק חוגגים סילבסטר קריבי על דרינקים ותפריט מיוחד של שף המקום יהודה טגרנסקי (סושיאל קלאב, צ׳יקטי). 

בתפריט סלט אנדיב עם גבינה כחולה; קרפצ'ו סלמון ובאן מטוגן; טטאקי סום טאם; פילה דניס על קרם תפוחי אדמה וואסבי ואספרגוס צרוב  ועוד (מינימום של 150 ₪ לאדם בארוחה זוגית).
הונולולו

הונולולו. צילום: אסף קרלה
הונולולו. צילום: אסף קרלה

מסיבת אוכל ואלכוהול | ויסקי בר מוזיאון

הוויסקי בר מוזיאון השתלט על מתחם האנגר טמפלרי עתיק בצמוד לוויסקי בר מוזיאון וחוגג מסיבת סוף שנה עם אוכל ואלכוהול משובח, קינוחים בחצות, ארוחת Late Night ודי ג'יי עד אור הבוקר.

בתפריט מזנון עשיר בהגשה עצמית ומנות בהגשה –  טרטר סלמון ואבוקדו על רוטב יוזו; ברוסקטה בשרים מעושנים; פלטת שרקוטרי; סינטה רוסטביף; אנטריקוט בגחלים פרוס דק, סלמון שלם בתנור ועוד (350 ש"ח לאדם).
ויסקי בר

ויסקי בר (צילום: נתנאל טוביאס)
ויסקי בר (צילום: נתנאל טוביאס)

סילבסטר אסייתי| טאיזו

המסעדה האסייתית שזוכה שוב ושוב בתואר המסעדה הטובה ביותר בטקס פרסי האוכל של טיים אאוט (ואולי תזכה שוב, כי הטקס יערך לפני סילבסטר), תערוך סעודה חגיגית לתחילת השנה החדשה מלווה בבקבוקי מגנום מבצירים מיוחדים.

בתפריט סשימי דג ים בציר טונה, למון גראס, שאלוטס מקורמלים ואורז יסמין קלוי; כדור מנגו – מוס מנגו חמצמץ עם קרם גזר וקארי, דסקיות זעפרן, שוקולד לבן וליים ועוד מנות מתוחכמות (290 ש"ח לסבב ראשון, 350 ש"ח לסבב שני ושלישי).
טאיזו

טאיזו (צילום: דרור עינב)
טאיזו (צילום: דרור עינב)

ארוחה תאילנדית | טייגר לילי

במסעדות טייגר לילי ברמת החייל ושרונה מרקט מציינים את השנה האזרחית החדשה בארוחה חגיגית הכוללת קוקטייל פתיחה, 6 מנות, סטיקי רייס וקינוח.

בתפריט סלט סום טאם, פטריות אנוקי ושרימפס, מרק טום יאם עם פירות ים או עוף או טופו, אטריות אורז טריות עם ביצה ועוף או שרימפס או טופו ומנת קארי לבחירה ועוד, וקינוח בננה לוטי (160 ש"ח לאדם).
טייגר לילי

טייגר לילי (צילום: רועי פרחי)
טייגר לילי (צילום: רועי פרחי)

נוביגוד גיאורגי | טש וטשה

החמארה של המוזיקאי מיקי מיראל (טש טש) חוגגת את המעבר למתחם התחנה במשתה גיאורגי לכבוד הנובי גוד. כל המנות מוגשות למרכז השולחן ובתוכן האמנותי צפויות הופעות שיעשו שמח. 

בתפריט: באדריג'אני (גלילות חציל במילוי טחינת אגוזים, שום ורימונים), פחאלי (ממרחים גאורגיים),  סציווי (חזה עוף מפורק בטחינת אגוזים ועשבי תיבול), חינקאלי, חצ'פורי מגרולי במילוי בשר בקר, פלטת בשרים עם ירקות שורש צלויים ועוד (420 ש"ח לאדם כולל אלכוהול ללא הגבלה).
מבנה 5 מתחם התחנה, תל אביב – יפו, 03-6771373

סושי וסאקה | יאקימונו 

במסעדה היפנית הוותיקה מציינים את תחילת השנה האזרחית בארוחה יפנית, מגוון סוגי סאקה והרכב מוזיקלי ברקע. 

בתפריט כל הקלאסיקות של המסעדה – סלט סשימי, דים סאם, מאגורו פפר (טונה צרובה ופרוסות לימון ברוטב סויה וג'ינג'ר), דגים נאים, סושי, בלק קוד במיסו, פילה דוראד רויאל בגריל ברוטב מיסו ועוד (מ-260 ש"ח לאדם בסבב ראשון, מ-380 ש"ח לאדם בסבב שני, תפריט טעימות זוגי ב-760 ש"ח).
יאקימונו

יאקימונו (צילום: מיטל סלומון)
יאקימונו (צילום: מיטל סלומון)

סלון שמפניה | לייבררי בר 

בבר הלייבררי שבמלון נורמן חוגגים כמו שצריך, בפופ-אפ שמפניה בשת"פ עם Moët Hennessy , מחברות משקאות היוקרה המובילות בעולם. במהלך השבוע שלפני סילבסטר ייפתחו ויימזגו לכוסות שמפניות מתוצרת מואט, וו קליקו, רואינרט, קרוג ודום פריניון שבדרך כלל אינן בהישג יד, במחיר של קוקטייל (החל מ-49 ש"ח). ליד השמפניה תוכלו לקבל מנות של השף ברק אהרוני ממסעדת "אלנה" הסמוכה – טארט טאטן כרישה, אויסטרים טריים מוגשים על קרח, דגים נאים, טארט לימון ועוד. בערב הסילבסטר יגיע הפופ-אפ יגיע לשיאו במסיבה תוססת (155 ש"ח כולל כוס שמפניה ראשונה).
לייבררי 

לייבררי
לייבררי

דינר ודרינקס | מונדו 2000

הרסטו-קלאב שמתנשא מעל שוק לוינסקי משיק בערב השנה החדשה את הרכש החדש במטבח, השף אליעד דנון משתתף העונה הנוכחית של משחקי השף. לאורחים מוצעות שתי אופציות בילוי: דינר טיקט שכולל פתיח, מנות ראשונות לחלוקה, עיקרית לבחירה, קינוח ושתייה ללא הגבלה (350 ש"ח לאדם) ודרינקס טיקט שמקנה שתייה ללא הגבלה במהלך כל הערב (200 ש"ח לאדם). על המוזיקה: הדיגייז' אמיר פאר ונדובה שינגנו אקלקטי מדיסקו ומוזיקת עולם ועד האוס ודיפ.

בתפריט טרטר בקר- חלה של שבת, טירשי, טחינה גולמית ועשבי תיבול; סשימי דג לבן עם באבאגאנוש ולאבנה; נתח קצבים על פירה שורשים, תרד, ביצה עלומה וציר בקר
לוינסקי 39 תל אביב

מונדו 2000 (צילום: ספיר קוסא)
מונדו 2000 (צילום: ספיר קוסא)

סילבסטר בסינית | מינה טומיי

לכבוד השנה החדשה ופתיחת העשור החדש מציעה מינה טומיי הצצה למטבח השישי שלה – המטבח הסיני. לקראת ההשקה הרשמית בפברואר יוגשו בסילבסטר מנות ספיישל ממטבחי שתי הבירות העתיקות של סין, בייג'ינג וש'יאן.

בתפריט כיסוני וון טון במילוי בשר ברווז בבישול ארוך עם רוטב צ'אוצ'או (רוטב סיני חריף) ואפרסמון (44 ש"ח), דג ברוטב סיני בתיבול פלפל סצ'ואן ולחמניית באן (79 ש"ח).
מינה טומיי 

מינה טומיי (צילום: אנטולי מיכאלו)
מינה טומיי (צילום: אנטולי מיכאלו)

 

 

בשמים וספיישלים | מסה

תפריט ספיישלים וקינוח מיוחד, שני די ג'יי והופעה חיה, קוקטיילים בהשראת בשמים ומתנה לכל אורח הם רק חלק מההפתעות שמכין שף אביב משה לאורחיו בסילבסטר.

בתפריט אויסטרים בויניגרט, סויה ויוזו; טרטר טונה, גספאצ'ו מלפפון, טרטר עגבניות לחות, מיקס פאף קינואה וחיטה וגריסיני שומשום; פולנטה עם אספרגוס צרוב, פטריות וחזה אווז מעושן; פילה בלק קוד במיסו ובוקצ'יו צלוי; בר ים צלוי בקראסט וטורטליני פרמזן; פאייה פירות ים ועוד (מ-375 ש"ח בסבב ראשון, מ-450 ש"ח בסבב שני).
מסה  

מסה (צילום: עופר רן)
מסה (צילום: עופר רן)

טעימות כשרות | נומי

מי אמר שאי אפשר לחגוג סילבסטר כשר? השף יורם ניצן, שזכור לטובה מימי מול ים, יכין ארוחת טעימות כשרה לפתיחת השנה האזרחית החדשה.

בתפריט סשימי סלמון באפר בצלים וטוויל אוממי; קפוצ'ינו שורשים לבנים וקצף ארוגולה; סינטה צרובה למחצה על סטייק דלעת עם קארי ירוק לוהט; ברווז צלוי נופל מהעצם על בריוש עם צ'אטני פירות יבשים; אנילוטי תירס ברוטב עגבניות תמר מעושנות ועוד (310 ש"ח לאדם כולל כוס קאווה בחצות).
נומי

נומי (צילום: אפיק גבאי)
נומי (צילום: אפיק גבאי)

שפיטה Live | סיטארה

שפיטה האחת והיחידה תעלה בחצות להופעה שתפתח את שנת 2020. שף אורן מורד, שהצטרף לאחרונה למסעדה, יגיש תפריט בהשראה צרפתית ומנות ספיישל לסילבסטר. 

בתפריט פלאן לוקוס – מרק ארטישוק ירושלמי,קוויאר שחור,קרם פרש; קוקי סאן ז'ק וקציפת כרובית; פילה טורבוט ובריגול ירקות צעירים בקונסומה סרטנים; דובר סול, פירה תרד וראגו פטריות יער; שאטובריאן זוגי ועוד (מ-450 ש"ח לאדם).
סיטארה 

סיטארה (צילום: יהונתן בן חיים)
סיטארה (צילום: יהונתן בן חיים)

ארוחה ומסיבה | סר עבדול 

הבר הקולינרי האוריינטלי של יוצאת מאסטר שף ליאור אוחיון מזמין לערב סילבסטר שמתחיל בארוחה וממשיך במסיבה עד אור הבוקר. 

בתפריט סלט לולי; סלט בוראטה; סביצ'ה מקושט;  סלט ברווז; פילה בקר על קרם ארטישוק ירושלמי, רוטב ציר בקר גראטן תפוחי אדמה ראטה ואפונת שלג ועוד, כולל משקה לבחירה (350 ש"ח לסבב ראשון, 400 ש"ח לסבב שני, 130 ש"ח למסיבה בלבד).
סר עבדול

סר עבדול (צילום: ליוסי מאמיה)
סר עבדול (צילום: ליוסי מאמיה)

סילבסטר איטלקי | סרפינה

באיטלקייה החדשה בבלוק חוגגים סילבסטר בסעודה איטלקית וסט לייב של dj LADY L.

בתפריט פוקאצ'ה, קרם חציל ופטה עם כוס קאווה; קרודו טונה אדומה, תפוז דם, קמפרי ופיסטוק; ויטלו טונטו; פיצה טרטופו לזוג; ספגטי קרבונרה; פילה בקר ופולנטה מתירס טרי; פילה לברק על ריזוטו ירוקים; פסטה שחורה ופירות ים בציר סרטנים ועשבי תיבול ועוד ( 280 ש"ח לאדם בסבב ראשון, 350 ש"ח לאדם בסבב שני, לא כולל שתיה).
סרפינה

סרפינה (אמיר מנחם)
סרפינה (אמיר מנחם)

ארוחת טעימות | פופינה

ארוחת טעימות יצירתית וחגיגית שיכין השף אוראל קמחי, די ג'יי שינגן עד הספירה לאחור ומסיבה שמחה יציינו את תחילת 2020 בפופינה.

בתפריט קרם ברולה כבד אווז, קציפת פורצ'יני וכמהין, פטריות צלויות ובריוש; קרפצ'יו טונה ובר ים; פילה בר ים, ניוקו צלוי, באק-צ'וי, סלקים אפויים במלח ורוטב פולנטה; פילה עגל, ערמונים ומח עצם; מוס פסיפלורה ופטל, קולי אננס, קרמבל פיסטוק ויוגורט; טארט שוקולד וקרם קסיס (370 ש"ח לאדם בסבב ראשון, 410 ש"ח לאדם בסבב שני). בנוסף לתפריט הטעימות יוצעו לאורחים תפריט ספיישל שמפניות, קוקטיילים ואוסטרים.
פופינה

סילבסטר בפופינה (צילום: חיים יוסף)
סילבסטר בפופינה (צילום: חיים יוסף)

נשיקה צרפתית | פר דרייר 

בגינה הסודית של הביסטרו תיערך ארוחת סילבסטר צרפתית אלגנטית עם תפריט יינות, שמפניות ומבעבעים מישראל ומצרפת. די.ג'יי ינגן סט של מוזיקה פאנקית, סול ודיסקו, ובכניסה תחכה לכל כוס אורח יין מבעבע ולחם ומטבלים על כל שולחן.

בתפריט מרק דגים; סלט אנדיב, אגסים, גבינה כחולה ואגוזים; מולים מארנייר; פאני פורי סינטה, מלפפון, בצל ורוטב ויאטנמי; שרימפס בחמאת לימון יין לבן, ברוקולי ושרי; המבורגר סינטה על בריוש הולנדז, פטריית פורטבלו וצ׳יפס; ריזוטו חמש פטריות ; פילה בקר ברוטב פלפל שמנת, פירה שום שחור ועוד (52-148 ש"ח).
פר דרייר 

עילי ויוקרתי | קוואטרו

שף אביב משה פותח את שנת 2020 בארוחה חגיגית, קינוחי סילבסטר מיוחדים ודיז'סטיף לקינוח.

בתפריט טרטר טונה וקרם מישמש אוזבקי; סוכריות בטטה, חמאת הדרים וברולה קממבר כמהין; טאבולה רוקט וחמוציות וצ'ייסר וודקה בלוגה גולד ליין; פסטייה כבד אווז, קרם אמרנה ואגסים; טורנדו רוסיני ועוד (295 ש"ח בסבב ראשון, 385 ש"ח בסבב שני).
קוואטרו

קוואטרו (צילום: גיל חכמון ודניאל עמית)
קוואטרו (צילום: גיל חכמון ודניאל עמית)

SLOW FOOD CLUB | קזינו סן רמו

השפית נועה לוי מארחת את השף נדב מלין (קייטרינג לואיזה), ראש תנועת סלואו פוד בישראל, ואת איש הליקוטים יתיר שדה לארוחת סילבסטר מקומית: בקר ממרעה הגולן של  חי בריא, עשבי בר בליקוט עצמי, סירופים של צמחים, ירקות ופירות מותססים ועוד, בשיטות בישול עתיקות. 

בתפריט: נקניקיות חלקי פנים על פריקה עם חרדל בר ושוקרוט כרוב אדום; טרטר חי-בריא עם חלמון ביצה אורגנית כבוש בורגול מותסס וסומק טהור מעמק הארזים בירושלים; פריטו מיסטו מח עם סלסה ורדה וגם באו (כיסון סיני במקור) ממולא בשר עגל ושומן כבש וכרוב (50 -110 ש"ח).
קזינו סן רמו 

קזינו סן רמו (צילום: אמיר מנחם)
קזינו סן רמו (צילום: אמיר מנחם)

ערב יפני אורבאני | קיטו קאטו

האיזקייה היפנית בדיזינגוף סנטר מציינת סילבסטר קז'ואלי, צעיר ושמח עם תפריט של יאמה סאן. 

בתפריט אוסקה טונה; טטאקי בקר; סלט יובה אישי – שרימפס וקלמרי מטוגנים על מצע עלים עם מיונז יוזו; סוקי יאקי; קומבינציה יחיד צמחוני/דגים/כשרה; קינוח זוגי לבחירה (200 ש"ח לאדם לסבב ראשון ושני, 270 ש"ח לסבב שלישי, ניתן לשדרג בתוספת מחיר).
קיטו קאטו 

קיטו קאטו (צילום: דרור עינב)
קיטו קאטו (צילום: דרור עינב)

קלאסיקות מאירופה | קפה אירופה

בקפה אירופה פותחים את שנת 2020 עם תפריט ספיישלים שכולו פרשנות מודרנית למנות הכי אהובות מאירופה הקלאסית.

בתפריט פיצטה ביאנקה וכמהין לבנות (79 ש"ח), קרפצ׳ו קוקי סאן ז׳ק טרי בצדפה (84 ש"ח), אספרגוס צרוב עטוף פרושוטו סאן דניאל וביצה עלומה (92 ש"ח), רביולו לובסטר וקוויאר בחמאה לבנה ומסקרפונה (129 ש"ח).
קפה אירופה

קפה אירופה (צילום: אווירה)
קפה אירופה (צילום: אווירה)

קרקס וייטנאמי-צרפתי | ק-פה האנוי

המסעדה הוייטנאמית- צרפתית הכשרה מקבלת את השנה האזרחית החדשה בערב מיוחד תחת הכותרת "קרקס האנוי" – תפריט מיוחד ומנות ספיישל, די.ג'יי שינגן מוזיקה משנות ה-20 וה-30 ועוד הפתעות.

בתפריט מרק שורשים וכמהין; טרטר טונה אדומה; קרם ברולה כבד אווז; בו-בון פילה בקר רוסיני; טלה על הגריל & פירה סגול וכמהין; בר ים שלם באידוי, נודלס עבודת יד, ציר ים ומנגו, ברוקולי צלוי ואננס בטמפורה (מנה זוגית) ועוד (42-310 ש"ח).
ק-פה האנוי 

ק-פה האנוי (יונתן בן חיים)
ק-פה האנוי (יונתן בן חיים)

טעימות ים | שיינע

במטבח אינטימי שמבוסס על דגים ופירות ים יגיש שף אסף גבאי ארוחת טעימות של תשע מנות ים-יבשה מחומרי גלם יוקרתיים במיוחד, כמתחייב מהמעמד.

בתפריט לחם אגוזים וצימוקים שמיוצר במיוחד במאפיית שרויטמן עם איולי כמהין; ביסק סרטנים; סשימי ילו טייל; קוקטייל שרימפס קריסטל, תותים ואנדיב; קרפצ'ו פילה בקר, שלג כבד אווז, כמהין ותפוזים מסוכרים ועוד (300 ש"ח לאדם כולל משקה פתיחה).
שיינע 

שיינע (צילום: אפיק גבאי)
שיינע (צילום: אפיק גבאי)

ארוחת ים זוגית | שצ'ופק

במסעדת שצ'ופק חוגגים את כניסת השנה החדשה בתפריט סילבסטר זוגי – שתי מנות ראשונות, שתי מנות עיקריות לצד 10 סלטים, שתי כוסות יין, שתייה חמה וקינוח.

בתפריט סביצ׳ה דג ים עם כוסברה, ג'ינג'ר ופלפל חריף; קלמרי סגול ושרימפס ברוטב חמאה שום ושמנת; פילה דניס או  לוקוס ועוד (319 ש"ח לאדם).
שצ'ופק

ישן וחדש | ARIA

השף גיא גמזו מחבר מנות חדשות שנוצרו במיוחד לסילבסטר ומנות קלאסיות ואהובות עם תפריט קוקטיילים יוקרתי, דקורציית הסילבסטר ודי ג'יי שינגן בלאונג'.

בתפריט ריזוטו סרטנים כחולים, פפרדלה זנב שור, נמסיס, פלאטו רויאל – אויסטרים, שרימפס חלוט, צדפות ופרוסות צבת לובסטר חלוט (180 ש"ח), רביולי בעבודת יד במילוי זנב לובסטר וקציפת ארטישוק ירושלמי  (105 ש"ח) ועוד.
ARIA

ARIA (צילום: גל זהבי)
ARIA (צילום: גל זהבי)

יועזר ובוליווד | EatWith

יונתן (מהצמד מיה ויונתן) משחזר לכבוד השנה החדשה את התקופה שבה עבד ביועזר בר יין. אצל נירית יחגגו סילבסטר בסגנון בומביי עם די ג'יי ושירים מהמיטב של בוליווד.

בתפריט יונתן – פפרדלה 40 חלמונים עם פרמז'ן וחמאה, מולים עם חזה אווז כרישה ויין לבן, נקניקיה בעבודת יד עם תבשיל כרוב ובייקון, אנטריקוט ולביבות תפוח אדמה שווייצריות; נירית – פיש אנד צ'יפס הודו סטייל, גבינת פניר תוצרת בית עם רוטב עגבניות וחמאת גרעני אבטיח, לנגוסטין ופטריות במרינדת יוגורט (350-400 ש"ח לאדם כולל קוקטיילים מג'ין מארה).

EatWith (צילום: אפיק גבאי)
EatWith (צילום: אפיק גבאי)

טעימות מאיטליה | POMO

באיטלקיה ברמת החייל חוגגים את תחילת השנה האזרחית עם מנות ספיישל שהרכיב שהשף שחר ברנע, יינות, קוקטיילים ותפאורה נוצצת.

בתפריט רביולו אפונה וקוקי סאן ז'אק בציר סרטנים וחמאה; טרטר בקר ומח עצם; סשימי דגים טריים על קרח; צלעות טלה עם ירקות שורש צלויים וציר טלה; פילה לוקוס קרם ארטישוק ירושלמי וארטישוק טרי בחמאת לימון ועוד (78-192 ש"ח, מינימום הזמנה 200 ש"ח לאדם).
POMO

POMO (צילום: אנטולי מיכאלו)
POMO (צילום: אנטולי מיכאלו)

סילבסטר יפני יוקרתי  | TYO

היפנית הנוצצת פותחת את השנה במשכנה החדש בנווה צדק, בארוחה מיוחדת שיגיש שף יאמה סאן.

בתפריט סשימי מיקס; מרק מיסו; סלט אצות, אבוקדו, אספרגוס וויניגרט מיסו; נאגי מאקי אספרגוס ובצל ירוק עטופים באנטריקוט וטריאקי חם; וואגיו חציל וכבד אווז; סביצ'ה המאצ'י וקוויאר בלוגה; מיקס פירות ים בלק קוד במיסו וסאקה ועוד ( 290 ש"ח לאדם בסבב ראשון, 480 ש"ח לאדם בסבב שני, ניתן לשדרג לתפריט פרימיום).
tyo

tyo (יהונתן בן חיים)
tyo (יהונתן בן חיים)

סושי וסאקה | Ya Pan

באחות הקטנה והתוססת של טאיזו חוגגים עם תפריט טעימות, יינות בבקבוקי מגנום מבצירים מיוחדים וסאקה ללא תחתית.

בתפריט יאפאו סשימי קינג פיש – דג אינטיאס בסשימי וסלט עלי תבלין, מלפפון, צ'ילי ירוק ואדום ופיסטוקים קלויים; נתח קצבים בציר עוף ושיטאקה, מח עצם ויוזו קושו ופירה תפוחי אדמה באטר, ועוד (299 ש"ח, סאקה ללא תחתית בתוספת 99 ש"ח).
Ya Pan

יא פאן (צילום: יפית שמחה)
יא פאן (צילום: יפית שמחה)

בוקר זוגי בחצות | בנדיקט

בקבוצת מסעדות בנדיקט מתחילים את הבוקר הראשון של 2020 כבר ערב לפני בתפריט סילבסטר זוגי – ראשונה, שתי עיקריות, קינוח סילבסטר זוגי ושני קוקטיילים.

בתפריט מוצרלה, מגדל בבל; כרובית קיסר; בוקר סקנדינבי עם פילה סלמון, לביבות רושטי, אספרגוס ורוטב הולנדייז; אגז בנדיקט; קלאסיקות מהתפריט ועוד (219 ש"ח לזוג).
בנדיקט

בנדיקט (צילום: יח"צ)
בנדיקט (צילום: יח"צ)