הסרט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" יהפוך לסדרה
יתכן שזה החידוש שהכי לא ידעתם שאתם רוצים, אבל עכשיו כשהוא מתקרב אתם כזה - למה לא, בעצם?

גל הנוסטלגיה לניינטיז ממשיך, והפעם עם חידוש של סרט הקאלט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" מ-1997, שיהפוך לסדרה של אמזון. החידוש נמצא בדיונים מאז 2014, אבל רק עכשיו הצעדים לקראת הפקתו נראים קונקרטים, כשהתפרסםבדדלייןשהבמאי של אקוומן, ג'יימס וואן, יביים את הפיילוט.
כזכור, הסרט המקורי עוקב אחרי רביעיית חברים (שרה מישל גלר, ריאן פליפה, פרדי פרינז ג'וניור וג'ניפר לאב יואיט) שדורסים בטעות אדם וזורקים את גופתו למים. שנה לאחר מכן הם נרדפים על ידי רוצח מאיים בעל קרס במקום יד. גם המתחרה הותיקה "צעקה" הפכה לסדרת טלוויזיה ב-2015, והיא נמצאת עכשיו בעונתה השלישית וזוכה לביקורות פושרות.
הסרט המקורי היה אמור להפוך את המשתתפים בו לכוכבים גדולים, אבל הקריירה של כולם סרבה בעיקשות להמריא, למרות נסיונות חוזרים. האם הסדרה החדשה תהיה מוצלחת יותר מהקריירה של פרדי פרינז ג'וניור? אפשר רק לקוות.
מחפשים סדרה חדשה? בואו לדבר על זה בקבוצת הטלוויזיה של Time Out, "מה רואים היום?"