הקבב הטוב בעיר והארוחה שצובטת בלב. זאת העיר של און משען
"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: און משען, השף החדש של בושוויק, על המקום שמחזיר אותו להיות ילד בקיבוץ ועל הפסטה-נאצי הכי אהוב בתל אביב. נהיינו רעבים
1. זלמניקו
את יהודה הכרתי לפני שנתיים כשחזרתי לארץ לביקור והתמקמתי ביפו. בשנים של טיולים ראיתי גרסאות כל כך מפונפנות לפיתות, שלפעמים כיף להתנחם בפיתה עם בשר מעולה ויד מקצועית. אני נשבע שיש לו את הקבב הכי טוב בעיר. על הדרך ועם האוכל, יהודה הוא איש שיחה מיוחד ואקסצנטרי, כמו שאני אוהב. בן זומא 3
2. תמנע
אחד המקומות הראשונים שאני נכנס אליהם כשאני מגיע לארץ. השף ניר מסיקה מזקק ארוחת טעימות ניו יורקית לחוויה ישראלית שצובטת אותי בלב בכל ביקור. לילינבלום 24
3. קפה בירנבאום
גיליתי את המקום לפני כמה שנים וארוחת הבוקר כאן גורמת לי להרגיש כמו ילד אצל המשפחה שלי בקיבוץ אפק. אל תוותרו על הקיגל, הוא פשוט קסום. נחלת בנימין 31
4. יונתן גלעדי
לפני כמה שנים התחלתי את הקריירה הישראלית שלי ב-eatwith. עם הזמן הכרתי מלא אנשי אוכל ואחד מהם הוא יונתן גלעדי. ליונתן יש סטודיו מגניב לאללה בדרום תל אביב, ואחרי ארוחה משותפת שלנו באחד הביקורים בארץ התאהבתי באוכל שלו. ברזומה שלו יש את יועזר ועוד מלא מקומות מדהימים בעיר.
5. tometomato
טל רשבסקי, או איך שאני אוהב לקרוא לו בלי שהוא יודע, "pasta nazi”, מכין את הפסטה הכי טובה בתל אביב. הגישה שלו לקולינריה היא רומנטית. כל שיחה איתו היא חוויה, והדגש על איכות כל צלחת גורם לי להתרגש כל פעם מחדש. חשוב מאוד לבדוק אם טל פתח ביום שאתם באים – כרומנטיקן קולינרי אמיתי הוא עובד רק כשיש לו מוזה. שדרות וושינגטון 26