Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שקשוקה במחבת של דוקטור שקשוקה

מה ישראלי בעינינו? השקשוקה של דוקטור שקשוקה, למשל. הנה המתכון

שקשוקה של דוקטור שקשוקה. צילום: אנטולי מיכאלו
שקשוקה של דוקטור שקשוקה. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים:

חצי כוס שמן

2 פלפלים חריפים ירוקים

1 ראש שיני שום קלופות

5־6 עגבניות גדולות ובשלות

2 כפיות מלח

כף פפריקה חריפה

2 כפיות פפריקה מתוקה

6־8 ביצים

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת ומוסיפים את השום והפלפל החריף.

לאחר מכן מוסיפים את העגבניות והתבלינים לבישול של כ־10 עד 15 דקות.

מוסיפים את הביצים לבישול של 3 עד 4 דקות ומערבבים רק את החלבון מבלי לפצוע את החלמון.

אוכלים ישירות מהמחבת.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!