שכונת ווסט לופ: הפנינה של שיקגו
השכונה הברווזונית המכוערת שהפכה לברבור יוקרה תציע לכם שפע של מסעדות, חנויות בגדים וברי קוקטיילים, הכל מהטופ שבטופ

ב־50 השנים האחרונות ווסט לופ הפכה מאחת משכונות העוני של שיקגו לגביע הקדוש של כל מי שאוכל טוב יקר ללבו, ומציעה כיום מגוון מסעדות וברים מעולים בכיכובם של השפים הטובים בעיר. השכונה לא מראה סימני האטה וממשיכה להצמיח ללא הרף מגדלי דירות נוצצים, חנויות מעצבים ונציגויות של שמות גדולים כמו גוגל (שפתחו בה משרד ב־2015). במשך היום ניתן לראות ברחובות משפחות צעירות מטיילות עם הכלבים שלהן. בלילה בליינים מצטופפים בברי הקוקטיילים הרבים והמצוינים באזור בחיפוש אחר דרינק טוב.

אוכלים: רויסטר היא אחת ממסעדות הגורמה האיכותיות ביותר בשיקגו, אבל אין בה מפות לבנות, משמיעים שם מוזיקה חזקה כל הערב, ולגמרי אפשר להגיע בג'ינס.
שותים: הזמינו סיידקאר, קוסמופוליטן, מוחיטו או מרטיני במאניגאן (Moneygun), והקשיבו לאולדסקול היפ הופ שפועם במגברים עד 2 או 3 בלילה.
מה עושים? אחת לחודש, שוק רנדולף מושך יותר מ־100 מוכרים, שמציעים פריטים עתיקים לבית, רהיטים, בגדי וינטג' ותכשיטים ייחודיים.

איפה ישנים? אם מתחשק לכם ללון באווירה ביתית, נסו את הפאבלישינג האוס, שיש בו 11 חדרים ייחודיים שמתהדרים בשטיחים מעור פרה, אמבטיות עם רגליים מעוקלות ורהיטים בטעם של פעם.