לנשום. לנשוף. צ'יל: היום מתרגלים יוגה בכיכר הכי יפה בעיר

איך אפשר להירגע קצת בתוך כל הטירוף הזה? קל. יוגה. ובדיוק בזמן, החל מהערב (שלישי 19:00) מזמינים אתכם בתי התרבות של כיכר ביאליק וסטודיו המרכז הגאה לשעה של תרגול חינמי תחת כיפת השמיים. בואו לסנכרן תנועה ונשימה וגוף ונפש, כולנו צריכים את זה
אין מה לומר, הכל מלחיץ ומבאס עד מאוד ואי אפשר לנשום יותר, כל אחד מסיבותיו. וכולנו מרגישים את הצורך העז להירגע, לנקות את הראש, לעצור את הטרלול לשעה קלה. השאלה היא כיצד. והתשובה בת אלפי השנים היא כמובן סמים מכל הסוגים והמינים. אבל מכיוון שכולנו אזרחים שומרי חוק, התשובה בת אלפי השנים השנייה הכי טובה היא יוגה. כן כן, יוגה. יותר מרגיעה ומאזנת מציפרלקס, יותר צ'יל משאכטה, יותר בריאה משייק קייל וספירולינה. יקר לכם יוגה? אוקיי, אז הנה קצת יוגה בחינם ועוד בלוקיישן הכי טוב בעיר.
יוזמה משותפת של המרכז הגאה ובתי התרבות של כיכר ביאליק, מרחב התרבות העירוני שיצרה העירייה בשנים האחרונות, יביא אל הספוט היפהפה הזה תרגול יוגה קהילתי שבועי תחת כיפת השמיים – לגמרי בחינם אך בהרשמה מראש. זה מתחיל כבר הערב (שלישי, 22.7, 20:00-19:00) וכולם מוזמנים לרגע של שקט, תנועה ונשימה בלב העיר. איפה נרשמים? הנה כאן.
>> נגד הטירוף: בית רדיקל יקיים מרתון הופעות למען תושבי עזה
>> פגיעה ישירה: המנזר נסגר על ידי משטרת בן גביר ל-30 יום
היוגה הספציפית שנבחרה לטובת האיוונט, שיתקיים מדי שבוע באותה שעה עד סוף אוגוסט, היא ויניאסה יוגה, הידועה בסנכרון התנועה והנשימה שהיא מייצרת ובאפקט המרגיע במיוחד שלה. את התרגולים תעביר כיסף, מדריכה של הסטודיו הגאה, וכל מה שתצטרכו להביא איתכם זה בקבוק מים ומזרן יוגה. התרגולים יתקיימו ב-22.7 (שזה היום, כאמור), 29.7, 5.8, 12.8, 19.8 ו-26.8, אז תכניסו לקלנדר.
ולמי שהחמיץ את ההתפתחות המשמחת הזאת בשנה האחרונה: כיכר ביאליק – בתי התרבות של העיר – היא מרחב תרבות עירוני הנבנה סביב כיכר ביאליק הוותיקה. המרחב מהווה מארג של חמשת מרכזי התרבות הפועלים בכיכר, ומייצרים פעילות אמנותית וארכיונית ברמה מוזיאלית: בית ביאליק – מוזיאון וארכיון המשורר הלאומי, מוזיאון העיר תל אביב-יפו, מרכז למוסיקה וספרייה ע"ש פליציה בלומנטל, בית ליבלינג – מרכז העיר הלבנה, מוזיאון בית ראובן.