Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

יונתן רושפלד פותח דוכן הודי בשרונה מרקט

הוא חוזר: בסוף אפריל יפתח השף יונתן רושפלד דוכן הודי בשרונה מרקט. בתפריט: מנות זולות עד 60 ש"ח

יונתן רושפלד. צילום: איליה מלניקוב
יונתן רושפלד. צילום: איליה מלניקוב

אחרי שערוריות אינסטגרם וסגירת שתי מסעדות (ארוחת ערב בלונץ, ארוחת ערב בקבליר) סוף סוף חדשות טובות מיונתן רושפלד: בתחילת אפריל עתיד השף לפתוח דוכן של אוכל הודי בשרונה מרקט.

רושפלד, שהנהיג חגיגה הודית בימי ראשון כשף הראשי של מסעדת הרברט סמואל היוקרתית, ימכור מנות הודיות קלאסיות שמחירן ינוע בין 45-60 ₪. התפריט יכלול מנות על בסיס עוף וכן מנות על בסיס אורז וירקות שיתאימו לצמחונים וטבעונים. את הדוכן יקים רושפלד בשיתוף מוש בודניק ועמית לביד, מבעלי הסושיאל קלאב, במטרה להנגיש אוכל הודי איכותי לכל כיס.

המטבח ההודי תמיד היה קרוב לליבו של רושפלד, יעיד על כף השף יובל בן נריה שגדל על ברכיו ופתח את מסעדת טאיזו האסייתית לפני כשלוש שנים. רושפלד מצטרף לנבחרת שפים מכובדת שהחליטה לפתוח סניף קטן ונגיש מחוץ למסעדה הגדולה: דיוויד פרנקל עם פרונטו קיוסקו ויובל בן נריה עם מיאזקי בשוק צפון, לצד שגב משה עם שגב קונספט ואהרוני עם הירו ראמן בשרונה מרקט.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!