Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הבדיחה על חשבוננו: הגרסה הישראלית לתמונות הכי מטומטמות ברשת

מכירים את תמונות האילוסטרציה הסופר קלישאתיות שמעטרות כל אתר חדשותי ומגזין אינטרנטי? יש מי שעשה להן גרסה ישראלית, וזה קורע מצחוק

ערבי ומתנחלת תוקעים זה לזה סכין בגב, אבל העיקר החיוך. ישראסטוק
ערבי ומתנחלת תוקעים זה לזה סכין בגב, אבל העיקר החיוך. ישראסטוק
26 ביולי 2018

מודים, לפעמים גם אנחנו חוטאים בזה. יש לך כתבה מוכנה, הכותרות כבר סגורות, אבל מה – חסרה תמונה. מה עושים? פונים למאגר התמונות העצום שמשמש עיתונאים בכל רחבי הארץ, השאטרסטוק. שם תוכלו למצוא עמודים על גבי עמודים של כלבים מתוקים, עובדי משרד מחוייכים, נשים שבריריות שמצטנפות בפינת החדר או דמויות אמריקאיות שונות במגוון הבעות פנים בלתי אמינות, כולם על רקע סטרילי מדי, אפופים אווירה פלסטית להחריד. כל כך התרגלנו לתמונות האלה, שמעולם לא שאלנו את עצמנו למה בעצם אין להן גרסה ישראלית. יש מי שהרים את הכפפה ויצר את הגרסאות הללו, אותן תוכלו לראות בעמוד הפייסבוק "ישראסטוק". האיש הזה הוא גיא עמיאל (27), בוגר לימודי תקשורת חזותית שייצר את התמונות במסגרת פרוייקט הגמר שלו בבצלאל והגיע איתן רחוק מכפי שציפה.הנה כמה מהתמונות שהצחיקו אותנו כל כך שאנחנו שוקלים להשתמש בהן ברצינות.

עוד כתבות שיעניינו אותך:
עשו ואל תעשו בקיץ האכזרי
קווים לדמותו של הגבר המבולבל
הגיע הזמן להודות שברלין לא באמת מגניבה

מתנחלת וערבי מכינים סלט. ישראסטוק
מתנחלת וערבי מכינים סלט. ישראסטוק

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!