טיים אאוט timeout

דניאל שק

דניאל שק

לאחר שהשלים ארבע שנות כהונה כשגריר ישראל בפריז, שיאה של קריירה עשירה ומגוונת במשרד החוץ, שהובילה אותו לשלל תפקידים ומקומות שירות באירופה, ארה"ב וירושלים, התפנה דניאל שק, יליד 1955, לכמה אהבות ישנות ונסתרות. אחת מהן, הקולינריה, ליוותה אותו אמנם במהלך הקריירה הדיפלומטית, שהרי הסכמים נרקמים ונחתמים טוב יותר סביב ארוחה הגונה, אך טיים אאוט נתן לו את הבמה להביא את אהבתו זו לידי ביטוי. לצד עיסוקים מקצועיים והתנדבותיים מגוונים, שק הוא אחד ממבקרי המסעדות של העיתון.

  • גרוזינים נהנים יותר

    מהפך הטבעונשווילי של ננוצ'קה גירה את דניאל שק לאתגר את בלוטות הטעם ולבדוק מה בעצם אוכלים במסעדה הגיאורגית הטבעונית הראשונה בעולם. בשורה התחתונה - על הבר הלוהט הוא לא מתכוון לוותר כל כך מהר

    מאת: דניאל שק
  • צלחת מעופפת

    דניאל שק ביקר במסעדת גרקו בשכונת אזורי חן המפוהקת וכל כך נהנה עד ששקל להתחיל לעבוד אלילים

    מאת: דניאל שק
  • מחלקת תיירים לאיטליה

    דניאל שק ביקר בפסטה מיאה ומצא שם מסעדה הוגנת וחסרת יומרות עם תפאורה של מסעדה שכונתית. אבל איך היה האוכל?

    מאת: דניאל שק
  • השררה עוברת דרך הצלחת

    דניאל שק, מי שהיה שגריר ישראל בצרפת, כבר אכל בחייו כמה ארוחות מופלאות בארמון אליזה. בשבוע שעבר הוא חזר לארמון לפגוש את השף גיום גומז, רגע לפני שהוא מגיע לבשל בישראל עם השף שלום קדוש

    מאת: דניאל שק
  • רגל על הברקס

    אז מי צריך שרימפס כשיש ילוטייל? דניאל שק ביקר במסעדת הרברט סמואל הכשרה וכמעט התפתה לחזור בתשובה

    מאת: דניאל שק
  • ג'י ראפה

    דניאל שק הלך לארוחה תמימה במסעדה החדשה של ראפה נאמן וגילה מחדש את נקודת הג'י

    מאת: דניאל שק
  • שנת הדרקון

    דניאל שק ביקר בטופולופומפו החדשה ונכשל במשימה שהציב לעצמו: להתרכז בחוויה ולא במחיר

    מאת: דניאל שק
  • יובל נריה וטאיזו - שף השנה והמסעדה החדשה

    מבקר המסעדות של טיים אאוט, דניאל שק, על המסעדה שכולם מדברים עליה

    מאת: דניאל שק
  • קנטינה, אבל בברלין

    אם אתם מתכננים לקפוץ בקרוב לברלין ואתם בקטע של ריגוש סליזי, שלא כולל חילופי זוגות, אלא רק קולינריה – קנטינה היא המקום בשבילכם

    מאת: דניאל שק

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: f2fadbfc0df0