טיים אאוט timeout

שירי כץ

  • כל הזית

    פודיז ובריאותניים מסרבים להיות אויבים: שמני הזית הראשונים מהמסיק כבר מתחילים להציף את החנויות וכולם רצים למזוג, לתבל וללגום מפלא השמן הצעיר. כך תייצרו לעצמכם תדמית של מבינים בשמן זית

    מאת: שירי כץ
  • הכנאפה (לא תמיד) מתוקה

    עולה חדש מאנגליה פתח במתחם נגה מקום שמתמחה בכנאפה, ויש גם גרסאות מלוחות וגרסה טבעונית אחת. צריך לטעום בשביל להאמין

    מאת: שירי כץ
  • סוף מאפה במחשבה תחילה

    אחרי שנתיים של לישה, התפחה ואפייה יצא לאור ספר הלחם המושקע של ארז קומרובסקי. שירי כץ שתתה איתו כמה כוסות אספרסו והם שוחחו על החיים בלה־לה־לנד

    מאת: שירי כץ
  • בשפה של קונפורטי

    האש היוקדת מהשולחנות ומהפרסונה של השף לא משאירה מקום לספק: השף אבי קונפורטי הוא לא פחות מגאון. והוא אפילו לא למד מעולם בישול. שירי כץ בילתה איתו חצי יום בטופולופומפו החדשה וחזרה בוערת

    מאת: שירי כץ
  • מדיסון סקוור

    הבר זו ביזו נפתח בלוקיישן של אליעזר ופרינדס

    מאת: שירי כץ
  • אני כבר אנוח בקרקוב

    הרבה יותר מרגל קרושה וחריין: שירי כץ שוחחה עם פיוטור ביוקונט, עיתונאי וחוקר אוכל פולני, על העולם הקולינרי בפולין. תופתעו לשמוע מה היא גילתה שם

    מאת: שירי כץ
  • צפונבון בונבון

    לא פחות מחמישה מקומות חדשים נפתחו בחודש האחרון בשכונות הצפון. האם מדובר בהתעוררות קולינרית או שמא זו יד המקרה? שירי כץ אפסנה את הג'יפ שלה בחניה, לקחה זוג אופניים מצ'וקמקים ויצאה לגלות מה יש לאכול בצפון העיר

    מאת: שירי כץ
  • זה לא הצבע, זה הטבע

    השם שלה מתגלגל על הלשון כמו זיכרון ילדות צבעוני ומתוק, אבל דרך ארוכה עברה המרמלדה מכוכבת פנטזיות הילדים באייטיז עד לתל אביב של שנת 2013: הקאמבק הכי מתוק שיכולתם לדמיין מתרחש ממש מתחת לאף

    מאת: שירי כץ
  • גראז' סייל

    הם מייצרים את התוצרת שלהם במטבח הביתי, הם מגדלים באדנית את התבלינים וכשאתם רוכשים את המוצרים שלהם אף תאגיד לא מתעשר. יצרנים עצמאיים שפודיז אמיתיים לא יכולים להרשות לעצמם לא להכיר

    מאת: שירי כץ
  • תמיד תהיה לנו פריז

    שירי כץ יצאה למסע בעיר, רכובה על אופניים, בעקבות אחד הקינוחים הטעימים בעולם - הפריז־ברסט, קינוח שנקרא על שם מסע האופניים מפריז לברסט ובחזרה לפריז. את הדרך חזרה היא עשתה עם ג'ט טקסי

    מאת: שירי כץ
  • ד"ר רות

    כוהנת הבישול רות סירקיס, שהביאה לנו בשנות השבעים את "ילדים מבשלים", מוציאה ספר מתכונים חדש, מואסת בטירוף הקולינרי הצרכני שהשתלט על המדינה ומציעה אלטרנטיבה שפויה: שכחו מהאוכל הפלצני וחזרו לבישול הביתי

    מאת: שירי כץ
  • השף ומלך סיאם

    הוא גדל בארמון המלך, ואף שייעדו לו קריירה של דיפלומט הוא החליט להיות שף ולהתמחות באוכל רחוב תאילנדי. השף מקדאנג ביקר בתל אביב והשאיר לנו בפה טעם של עוד

    מאת: שירי כץ
  • אתם מול האדמה

    חשבתם שרק אייל שני מעז להתפייט על ירקות? חכו עד שתפגשו את מגי מנטף או את אחד הפעילים בקהילת חובזה: הירקות האורגניים שיגיעו עד פתח דלתכם, כולל בוץ, עכבישים וכמה מילים טובות

    מאת: שירי כץ
  • פיצה לכל ביס

    אולי זאת כלכלת המיתון שמכתיבה התמקדות בז'אנרים פשוטים יותר או אולי זאת התאווה לכיוון האיטלקי, אבל עובדה היא שגשם של פיצריות שוטף את תל אביב. שירי כץ יצאה לנשנש ולבדוק למה ואיפה

    מאת: שירי כץ
  • סביח אל חיר תל אביב!

    הקרטל, המחאה ועובד אחד שמבטיח לבצבץ את גזרת אוכל הרחוב המקומית - קווים לדמותו של הסביח בתל אביב

    מאת: שירי כץ
  • אסקימו ליים

    הוא מגיע רק לחודש אחד בודד ומשאיר אחריו געגוע עמוק בלב וטעם של עוד: שירי כץ פגשה את רימה אוליברה וגילתה סיפור אהבה בין שפית לפרי

    מאת: שירי כץ
  • לאנץ' ראש

    כמה מספרי הבישול הטובים שיצאו בשנה האחרונה שייכים להוצאה של איש אחד, עופר ורדי. שירי כץ ישבה איתו לשיחה על אוכל, בישול וספרים

    מאת: שירי כץ
  • דע את האויב

    עזבו את האיום האירני, שכחו משאיפות לצדק חלוקתי, האויב האמיתי התגלה ונחשף. אבל אל דאגה, הכל בשליטה, ונמצאה הדרך לפתור את כל הבעיות: חיים נטולי גלוטן

    מאת: שירי כץ
  • שמורת טבע

    שווארמה טבעונית, מסעדה פופולרית תוססת עם מנות טבעוניות, משלוחים טבעוניים הביתה ואפילו קייטרינג טבעוני לאירועים: העולם הטבעוני מאיץ מאפס למאה וסוחף איתו את המתלבטים

    מאת: שירי כץ
  • יפנית אני מדברת אליך

    הסניף החדש של רשת יאקימונו שנפתח באילת והסניף החדש שייפתח מיד אחרי החגים בירושלים היו הזדמנות טובה מספיק לשירי כץ לשבת לשיחה עם אבי כהן, האיש שמאחורי היפנית הכי שווה בארץ

    מאת: שירי כץ

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: abf6601