טיים אאוט timeout

שירי כץ

  • קדוש נהנה

    גם בעשור השביעי לחייו, השף שלום קדוש - זוכה פרס מפעל חיים של סן פלגרינו בטקס פרסי האוכל - ממשיך להציב לעצמו מטרות חדשות למימוש, כאילו שלא הספיק לו לטפח את צמרת הקולינריה המקומית ולבשל לברק אובמה

    מאת: שירי כץ
  • הבה נרגילה

    נרי אבנרי, האיש שהביא לנו את המזללה התימנית, חוזר לביזנס ופותח מחדש את נרגילה בקרליבך. רק שהפעם על התפריטים כבר אין בחורות ערומות, במטבח יש שף אשכנזי ואבנרי יושב על כיסא גלגלים

    מאת: שירי כץ
  • חדש בתל אביב

    שני מקומות נפתחו השבוע בתל אביב: סניף שמיני לקפה לואיז בשדרות רוטשילד ומסעדת אלמנטרי בשוק הפשפשים

    מאת: שירי כץ
  • בשר טרי

    בבר מרוקאי כבר השתכרתם? שלושה מקומות חדשים נפתחו השבוע בתל אביב

    מאת: עופר עין גל, שירי כץ
  • ערבב את החומוס, קיקי

    אוהבים חומוס? שירי כץ קטלגה עבורכם את האפשרויות השונות במחקר שנוסה על בני אדם עוד לפני האספרסו של הבוקר

    מאת: שירי כץ
  • חנויות האוכל הסודיות של תל אביב

    כל בשלן וחובב מזון מחפש תמיד את אותו מוצר נכסף, חומר הגלם המצוין והאוירה המיוחדת. אספנו בשבילכם את החנויות שטומנות בחובן את הסודות הקולינריים של תל אביב

    מאת: גילי יובל, שירי כץ, תיקי גולן
  • הכלבו - סוד תל אביבי

    המקום המושלם לכלי בית יוקרתיים אך לא יקרים

    מאת: גילי יובל, שירי כץ, תיקי גולן
  • זה הסוד שלי

    שרון כהן על ראובן הירקן, מתי ברודו על חנות טבע בנווה צדק, יובל בן נריה על חנות תבלינים הודית ועוד שפים ומסעדנים מספרים על הסוד הקולינרי שלהם

    מאת: גילי יובל, שירי כץ, תיקי גולן
  • הסודות המתוקים של תל אביב

    מאפה צרפתי נדיר, מפעל שוקולד חשאי, לחוח תימני אמיתי, עוגיות טבעונית ועוד. אלה הם הסודות המתוקים והאפויים של העיר

    מאת: גילי יובל, שירי כץ, תיקי גולן
  • ג'חנון מול הים

    אמהות תימניות, אם נדמה לכן שאתן מכינות את הג'חנון הטוב ביותר, טעות בידיכן

    מאת: גילי יובל, שירי כץ, תיקי גולן
  • הסודות הקולינריים של תל אביב - המנה העיקרית

    העיר מלאה במקומות ומאכלים נסתרים ונהדרים. אלה הם הסודות הקולינריים המשביעים באמת. ארוחה סודית

    מאת: גילי יובל, שירי כץ, תיקי גולן
  • כל הזית

    פודיז ובריאותניים מסרבים להיות אויבים: שמני הזית הראשונים מהמסיק כבר מתחילים להציף את החנויות וכולם רצים למזוג, לתבל וללגום מפלא השמן הצעיר. כך תייצרו לעצמכם תדמית של מבינים בשמן זית

    מאת: שירי כץ
  • הכנאפה (לא תמיד) מתוקה

    עולה חדש מאנגליה פתח במתחם נגה מקום שמתמחה בכנאפה, ויש גם גרסאות מלוחות וגרסה טבעונית אחת. צריך לטעום בשביל להאמין

    מאת: שירי כץ
  • סוף מאפה במחשבה תחילה

    אחרי שנתיים של לישה, התפחה ואפייה יצא לאור ספר הלחם המושקע של ארז קומרובסקי. שירי כץ שתתה איתו כמה כוסות אספרסו והם שוחחו על החיים בלה־לה־לנד

    מאת: שירי כץ
  • בשפה של קונפורטי

    האש היוקדת מהשולחנות ומהפרסונה של השף לא משאירה מקום לספק: השף אבי קונפורטי הוא לא פחות מגאון. והוא אפילו לא למד מעולם בישול. שירי כץ בילתה איתו חצי יום בטופולופומפו החדשה וחזרה בוערת

    מאת: שירי כץ
  • מדיסון סקוור

    הבר זו ביזו נפתח בלוקיישן של אליעזר ופרינדס

    מאת: שירי כץ
  • אני כבר אנוח בקרקוב

    הרבה יותר מרגל קרושה וחריין: שירי כץ שוחחה עם פיוטור ביוקונט, עיתונאי וחוקר אוכל פולני, על העולם הקולינרי בפולין. תופתעו לשמוע מה היא גילתה שם

    מאת: שירי כץ
  • צפונבון בונבון

    לא פחות מחמישה מקומות חדשים נפתחו בחודש האחרון בשכונות הצפון. האם מדובר בהתעוררות קולינרית או שמא זו יד המקרה? שירי כץ אפסנה את הג'יפ שלה בחניה, לקחה זוג אופניים מצ'וקמקים ויצאה לגלות מה יש לאכול בצפון העיר

    מאת: שירי כץ
  • זה לא הצבע, זה הטבע

    השם שלה מתגלגל על הלשון כמו זיכרון ילדות צבעוני ומתוק, אבל דרך ארוכה עברה המרמלדה מכוכבת פנטזיות הילדים באייטיז עד לתל אביב של שנת 2013: הקאמבק הכי מתוק שיכולתם לדמיין מתרחש ממש מתחת לאף

    מאת: שירי כץ
  • גראז' סייל

    הם מייצרים את התוצרת שלהם במטבח הביתי, הם מגדלים באדנית את התבלינים וכשאתם רוכשים את המוצרים שלהם אף תאגיד לא מתעשר. יצרנים עצמאיים שפודיז אמיתיים לא יכולים להרשות לעצמם לא להכיר

    מאת: שירי כץ

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: c422d06bb