טיים אאוט timeout

שרון בן-דוד

  • שרשרת המזון

    כולנו מסוגלים להעריך מנה טובה. רובנו גם יזהו את חומרי הגלם המרכיבים אותה. אבל מה אנחנו יודעים על הדרך שעברו מהמקום שממנו הגיעו ועד שנחתו אצלנו בצלחת? הכירו את הספקים – האנשים שאכלסו את הצלחת שלכם בלי שידעתם. העבודה שלהם תלויה בשיתוף פעולה הרמוני עם השפים, וזה לא תמיד פשוט. אתם יודעים: אגו, כסף, מוסר תשלומים – כל הסלט הזה

    מאת: שרון בן-דוד
  • החברה הסקוטית

    בר המסעדה "קפה רויאל" בעיר אדינבורו שוכן במבנה בארוקי מעוצב באלגנטיות ומתמחה בפירות ים ובבר אלכוהול מגוון. דוגמה מצוינת לאופן שבו אדינבורו משלבת עבר ומסורת עם המאה ה-21

    מאת: שרון בן-דוד
  • לישון בגליל

    העיר העתיקה אלברובלו שבחבל פוליה האיטלקי מושכת אליה תיירים רבים בזכות מבנים עתיקים ומוזרים בצורת גליל הנקראים טרולי

    מאת: שרון בן-דוד
  • ברצלונה על הצלחת

    המטבח הקטלוני הוא נפלא, ורבים אף יעידו שהוא הטוב בעולם. בברצלונה תוכלו למצוא שלל מסעדות מסורתיות, ולצדן גם מסעדות המציעות פרשנות מודרנית למטבח המקומי

    מאת: שרון בן-דוד
  • נשנושים ניו יורקיים

    ניו יורק סיטי, הטוענת לכתר בירת העולם, היא גם אחד המקומות הטובים בעולם לחובבי אוכל. מי שעדיין לא ביקר בצ'לסי מרקט - זה הזמן שלו ללכת לאיבוד בין שלל הדוכנים והריחות

    מאת: שרון בן-דוד
  • התפוח המתוק של ניו יורק

    ביקור בניו יורק יכול להיות מהנה במיוחד אם משלבים בו סיור מתוקים בעיר - מפטיפורים ועד קאפקייקס

    מאת: מדריכי טיים אאוט, מסע אחר, שרון בן-דוד

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: abf6601