מגבונים בהיכון: 3 מנות סליזיות שישאירו אתכם עם אצבעות דביקות

אין לנו שום דבר נגד סכין ומזלג ונימוסין, אבל חייבים להודות שיש קיק מיוחד שמקבלים רק מאוכל שמרימים עם הידיים, נוגסים בו בתאווה ומרגישים את כל העסיסיות מלכלכת את הידיים. היום אנחנו רוצים לשדל אתכם לאכול משהו נוטף במיוחד
הוא לא בריא, לא מנומס ולא גילינו עדיין איך אפשר שלא לאכול אותו. מה לעשות, טעמים חזקים ורטבים מטפטפים עושים לנו את זה. תתבעו אותנו. זה לא בושה לאהוב אוכל סליזי, וביום שלאחר סופ"ש פורימי, הפיתרון להאנגאובר חייב להיות קצת מלכלך. היום ברור לנו שצריך משהו עסיסי שאוכלים עם הידיים כמו אנשי המערות שאנחנו עמוק בפנים. לא טוב לכם? יש לנו גם המלצות אחרות.
>> הגיוזות באות, אריא מחליפה שפים, ארוחת פנטזיה ועוד חדשות אוכל
סילי קיד
למה כדאי: כי מזללת העוף המטוגן הקטנה הזו עושה מהפיכה קטנה בתחום, לצד העוף של אהרוני. היא הגיעה דווקא אחרי גל הפרייד צ'יקן סנדוויץ שפשט על העיר, אבל הצליחה בכל זאת להביא חידוש בתחום עם רטבים משגעים שנמזגים על העוף הפריך בעודו לוהט, נספגים בתענוג הקראנצ'י הזה ומוסיפים קיק שלא ידענו עד כמה הוא מתבקש.
מה טעים: כל כריך עוף מטוגן נפלא בדרכו, אבל אנחנו התאהבנו במנת ה-Seoul – פרגית בציפוי קריספי עם גלייז קוראני חריף-מתוק, איולי לימוני, מלפפון חמוץ וקולסלואו. שילוב השילובים.
אווירה: פינה קטנה של קריספיות ליום שמשי.

מוב דלי
למה כדאי: כי תחום כריכי המעדניה קצת מוזנח בארץ, ולמרות שאנחנו שופעים במקומות שמגישים כריכי מעדניה, הם לרוב יהיו עם איזה גבינה ופרי, או נקניק צנוע. אבל במוב דלי מתחברים למסורת היהודית של המעדניות בניו יורק, ומעמיסים על הכריך נקניקים באיכות יוצאת דופן, ואז אם יש לכם מזל – מוסיפים את הגבינה.
מה טעים: כריך הרובן הקלאסי, שקיבל גרסה עברית ומכונה כאן ראובן. גם בשמו העברי הוא מיטיב להיות סליזי ומושחת, ומכיל 120 גרם של חזה בקר שכובשים ומעשנים במקום בסגנון ניו יורקי מובהק (כלומר פרוס דק דק) שנכנס לתוך לחמניית חלב עננית, עם כרוב כבוש (גם הוא במקום, כמובן) צ'דר מותך ומיונז פיקנטי. ללקק את האצבעות, ליטרלי.
אווירה: מעדנייה קטנה ומטריפה.

פריז טקסס
למה כדאי: כי ההמבורגריה מרמת גן הצליחה מהר מאוד להפוך למרכז שאוהבי המבורגר חייבים לבקר בו, במיוחד עבור הסמאשבורגר מפוצץ האומאמי שלהם, שהצליח להציב סטנדרט חדש לקציצות מעוכות.
מה טעים: אם אתם באמת רוצים ללכת לסליז ויש לכם עמידות סבירה לחריף, הצ'ילי סמאשבורגר – מנה שמוגשת רק בסניף התל אביבי – יעיף לכם את החושים עם אותה קציצת סמאש, רק בתוספת רוטב צ'יפוטלה, חלפיניו קצוץ, חלפיניו כבוש ושילוב גבינות של דאבל צ'דר וגאודה. תשמרו על מרחק מבגדים, כי זה נוטף, ומשאיר סימן.
אווירה: יותר טקסס מפריז, אבל זה בדיוק מה שצריך.
