עד הבית: שישה משלוחי אוכל חדשים ומומלצים בעיר

חליתם? נפצעתם? סתם לא מתחשק לכם לצאת לקור שבחוץ? תפריטי משלוחים חדשים ומחודשים יביאו אליכם את המסעדה עד פתח הבית

מיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב
מיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב
9 בינואר 2019

קוקוריקו

השף רן שמואלי מתגבר את תפריט המשלוחים של דוכן הרוטיסרי בשרונה בארוחת המבורגרים מעוף בפורמט בודד ומשפחתי: המבורגר עם איולי זעתר, חסה וקורנישון בתוספת תפוחי אדמה ובצלים צלויים או אורז עם ירקות ותה קר (55 ש"ח); וארוחת המבורגר משפחתית שכוללת שני המבורגרים רגילים ושניים לילדים, תפוחי אדמה או אורז ושני סלטים גדולים לבחירה (180 ש"ח). ארוחות העוף הצלוי עדיין בתוקף, למי שחייב את הקראנץ' הפריך.

קוקוריקו, צילום: יהונתן בן חיים
קוקוריקו, צילום: יהונתן בן חיים

ראשון־חמישי 11:00־21:00, שישי 11:00־15:00. מרכז תל אביב והשכונות הצפוניות, רמת גן וגבעתיים. מינימום הזמנה 70 ש"ח. דמי משלוח 12 ש"ח במרכז תל אביב, 20 ש"ח בכל השאר.
03-5275275

קוקוריקו

מיאזאקי

שירות המשלוחים של הדוכן האסייתי של השף יובל בן נריה בשוק צפון מתרחב מבחינה גיאוגרפית וקולינרית. לראמן, לסלמון ולסלטים נוסף יאקי בורגר, המבורגר יפני בלחמנייה רכה ואוורירית מתוצרת בית בתוספת חסה אמריקאית, בצל סגול, חמוצי קימצ'י, ברביקיו ומיונז יפני (52 ש"ח). את ההמבורגר אפשר להגדיל לדאבל ולשנות מבחינת רכיבים, ואף להוסיף צ'יפס רגיל או צ'יפס אוממי ברוטב צ'דר ואצות.

ראשון־חמישי ושבת 11:30־21:30, שישי 11:30־15:00. כל אזור תל אביב עד גבול פלורנטין ורמת השרון. מינימום הזמנה 75 ש"ח. ללא דמי משלוח.

מיאזאקי

עוד כתבות שיעניינו אותך:
המסעדה הטורקית החדשה שתטרפו בה את כל השולחן
שש מסעדות חדשות בתל אביב ששווה לנסות
האוכל בדיקסי כבר לא מצדיק את המיתוס

גרינברג וגרקו

מתחם המסעדות באזורי ח"ן הוא מוקש קשה לפיצוח בגלל הצורך לבחור. אופציה חדשה בשירות המשלוחים מאפשרת ואף מפצירה לערבב ולהזמין מתוך התפריטים של גרינברג, גרקו, פיצה וג'לטריה. כך לדוגמה אפשר להרכיב ארוחת צזיקי, פאבה ומרק שעועית מחמם מגרקו כמנה ראשונה; המבורגר, פסטה ודגים מגרינברג להמשך; גלידות ועוגות מהג'לטריה לקינוח; פיצה למי שלא יכול בלי. כל הציפורים במכה אחת ובלי להוציא את האף מהבית.

מרק בגרקו. צילום: אנטולי מיכאלו
מרק בגרקו. צילום: אנטולי מיכאלו

כל יום 12:00־23:00 תל אביב כולל שכונות צפוניות, עבר הירקון, רמת גן וגבעתיים, הרצליה ורמת השרון. מינימום הזמנה 100 ש"ח. דמי משלוח 14 ש"ח.

גרקו

ביתא קפה

הבישולים של השפית איילת לטוביץ' הם הדבר הכי קרוב לאוכל של אימא – מנות חמות ומנחמות אבל עם טוויסט של מסעדה: לביבות כרובית וגבינת צאן עם יוגורט כבשים וסלט מלפפונים ונבטי חמנייה (48 ש"ח), כדורי בשר ברוטב לימון, חצילים ועגבניות על פריקי (78 ש"ח), צלי בקר עם ארטישוק ואפונה (78 ש"ח) ומרקים מתחלפים. לטבעונים ולנמנעים מגלוטן יש מגוון נאה של אפשרויות בחירה, ובתפריט הילדים יש מנות שקורצות גם להורים.

פסטה קצרה עם נקניקיות ואפונה ירוקה, ביתא קפה. צילום: אנטולי מיכאלו
פסטה קצרה עם נקניקיות ואפונה ירוקה, ביתא קפה. צילום: אנטולי מיכאלו

כל יום 12:00־22:30 הרצליה, רמת השרון, תל אביב בקעת אונו והסביבה. מינימום הזמנה 50 ש"ח. 1-700-700-937

ביתא קפה

TYO

טונה יוקה טונה במיסו, תפוחי עץ, תרד חלוט וביצת שליו (73 ש"ח), סביצ'ה סקאלופ וקוויאר בלוגה (79 ש"ח) ופילה המאצ'י ברוטב טריאקי ולוטוס בטמפורה (128 ש"ח) הם רק חלק מתוך תפריט החורף החדש של שף יאמה סאן. המנות מגיעות בקופסאות נאות ושומרות חום שעוצבו על ידי מעצבי מוצר, כולל קינוחים של השף קונדיטור אלון שאבו. בכל הזמנה מעל 200 ש"ח מקבלים מנה ראשונה בהפתעה חינם.

TYO משלוחים. צילום: אפיק גבאי
TYO משלוחים. צילום: אפיק גבאי

כל יום 12:00־23:00 תל אביב, אזור הבורסה ברמת גן וגבעתיים (מפה מפורטת באתר). מינימום הזמנה 120 ש"ח. 10 ש"ח דמי משלוח.

TYO

Wok to Walk

הרשת האסייתית שהוכיחה את עצמה כפתרון זריז למצבי רעב השיקה שירות משלוחים לטובת מי שמתעצל לצאת מהפיג'מה. תהליך ההזמנה פשוט כמו במקור: בוחרים בסיס אטריות מסוגים שונים, אורז או קינואה, ממשיכים לתוספות מתוך רשימה ארוכה, מסיימים ברוטב או שניים. בזמנים רגילים אפשר לשמור על היגיון תזונתי אך בעיתות מאנצ'יז זהו המקום להתפרע בקומבינציית תוספות מאתגרת, בייקון ואננס למשל, ולערבב רטבים משני קצות המזרח הרחוק.

2018 © Giora Hirschwww.HirschPhotography.com
2018 © Giora Hirsch
www.HirschPhotography.com

ראשון־רביעי, שישי־שבת 11:30־24:00, חמישי 11:30־1:00. כל אזור תל אביב. מינימום הזמנה 80 ש"ח. דמי משלוח 10 ש"ח.

Wok to Walk

וטריק אחד להזמנת משלוחים ממסעדות ללא משלוחים

בחודש שעבר נכנס למגרש האוכל בארץ שחקן חדש שמאיים לשנות את כללי המשחק. wolt, שירות הזמנת אוכל ממסעדות, נוסד בהלסינקי לפני חמש שנים. אחרי העמקה בפינלנד והתבססות בשטוקהולם ובקופנהגן, התפשט השירות באירופה וכיום הוא פועל גם בפראג, ורשה, בודפשט, זגרב ואתונה. ייחודו של וולט בכך שהוא מרכז תחת קורת גג אחת מסעדות שעד כה לא הפעילו משלוחים מסיבות לוגיסטיות ואחרות.

ברשימה התל אביבית נכללות בשלב הפיילוט כ־20 מסעדות מכל גוני הקשת הקולינרית: ההמבורגרים הנחשקים של הוויטרינה ושל הליטל ברגר שופ, האוכל הטבעוני בואכה בריאותי של אורבן שמאן ושל אלגריה, הסנוויצ'ים המדוגמים של ברווזי ומקומות נוספים כגון פוקי, המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים וסנדר. ההזמנה והתשלום מתבצעים דרך אפליקציה שמאפשרת לעקוב אחר התקדמות השליח, וזמן ההגעה הממוצע בתל אביב עומד על כ-30 דקות. מחיר המשלוח נקבע על פי המרחק: 10 ש"ח למשלוח בסיסי למרחק של עד ק"מ מהמסעדה, עד 16 ש"ח למרחק המרבי – ארבעה ק"מ.