Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

ניחוח אישה

ב־Sweatshop תוכלו להתאמן באינטנסיביות בלי המין השעיר. מזהיר!

17 בדצמבר 2013

בשקט בשקט, השכונה שנראתה במבט ראשון כמו הבחורה המכוערת של הכיתה הופכת למלכה של השכבה. לא בזכות שיפוצים למיניהם או שינויים קוסמטיים, אלא בזכות מה שיש לה להציע לציבור האתלטים (ובמילה אחת: אופי). אני מדברת על שכונת מונטיפיורי, שעד לפני שנתיים היו בה רק מוסכים מעופשים עם מוסכניקים חרמנים, והיום יש בה מיזמי כושר לוהטים, למען יהיה למוסכניקים החרמנים במה לבהות במוסכים המעופשים, מלבד לוחות השנה של פמלה אנדרסון (הניינטיז באופנה ופמלה גוזרת קופון).

גירל פאוור! Sweatshop
גירל פאוור! Sweatshop

לפני שנתיים כתבתי במדור על מועדון קרוספיט שנפתח בשכונה והפך אותה ליעד די אטרקטיבי, ולו רק בזכות הוויקינגים שרצים מדי ערב לאורכה ולרוחבה כשזיעה ניגרת על מותניהם החטובות. כעת עוטרה השכונה בקצפת דלת קלוריות: Sweatshop – מועדון כושר שייחודו בכניסה לנשים בלבד. עכשיו תגידו – מה הן רוצות התרנגולות הפטפטניות האלה? להתאמן וללרלר לבד, ללא טיפת טסטוסטרון? אז זהו, שכן. מעבר לכך שנשים רבות מרגישות כי אימון ללא המין השעיר אפקטיבי יותר, שכן אין צורך לסדר את הקוקו ולהתאים גוזייה לחוטיני (עניין ששורף לא מעט קלוריות אך גם לא מעט תאים במוח), מדובר במיזם מבורך שיוצר אחווה נשית, ועלול לעודד בחורות אשכרה להתמיד באימונים.

תודו שגם אתן קצת האנה מ"בנות" בכל מה שקשור למוטיבציית אימונים:

במועדון לא תמצאו הליכונים ומכשירים אליפטיים למיניהם, כי ממש כמו בקרוספיט – כאן מאמינים באימונים פונקציונליים, עצימים ואפקטיביים. באימון בן שעה (ובקבוצות המונות שמונה מתאמנות לכל היותר) עובדים על תנועתיות, על גמישות, על קואורדינציה ועל יציבה, ומשלבים רצועות TRX, משקולות קטלבל, דלגיות ועוד, עם סטים של תרגילים שנקבעים מראש וניתן להתאימם לכל מתאמנת בהתאם לרמתה. כל זה הופך את האימון למצוין לאתלטיות, למתחילות ואפילו להריוניות. על כל הגירל פאוור הזה מנצח המאמן חנן סבר, שהוא ושותפו עמר יצקן החליטו לאפשר לנו לשרוף שומנים בזמן שאנחנו מרכלות. תאמינו לי, רבע שעה לתוך האימון וגם הרכילות הלוהטת ביותר מתחלפת בזעקות לחמצן. ככה שורפים חמין!

אימון בודד 80 ש"ח, כרטיסייה בת עשרה אימונים 700 ש"ח. נתן ילין מור 21, שכונת מונטיפיורי, 0526478334 (לעמוד הפייסבוק של Sweatshop לחצוכאן).

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!