משחקים לנו בלב: נינטנדו השיקה חנות ראשונה בתל אביב
מותג הגיימינג היפני שגרם לנו להתאהב באיש המשופם לובש הסרבל השיק חנות רשמית וראשונה במזרח התיכון, בדיזנגוף סנטר

הוציאו את הגיימבוי המאובק מהבוידעם, הכינו את קריאת ה"מריו!" הכי איטלקית שיש לכם בארסנל והתחילו להתרגש – נינטנדו העולמית השיקו אתמול (שני) את חנות הקונספט הראשונה שלהם במזרח התיכון, אצלנו בתל אביב, בדיזנוף סנטר. לצד חנות הדגל המטריפה שלהם בניו יורק ורגע לפני פתיחת חנות רשמית ביפן.

כבר חודשיים שבחברה העולמית מטפטפים טיזרים בנוגע לחנות החדשה בתל אביב עם פופ-אפים, נוכחות בכנסי גיימינג ויצירת עמודים ברשתות החברתיות בעברית. עכשיו הגיע הזמן שכולנו חיכינו לו: החנות החדשה מתפרשת על 150 מ"ר של חלום.
"כל עניין הקיום של נינטנדו בישראל הוא דבר מרגש מאוד", אומר פרדי וילצק, מנהל בפורום פוקימון Banditto, שמעיד על עצמו כי הוא לא מפספס יציאה של אף משחק של החברה. "תחום הגיימינג בארץ, ונינטנדו בפרט, נחשב למשהו אאוטסיידרי בתרבות, ובשנים האחרונות יש איזה באזז והתעוררות גם בקרב מי שלא חובב את הז'אנר".


ואכן, לא רק גיימרים מושבעים רואים בפתיחת החנות כצעד מרגש. "סוף סוף יש נציגות לילדות שלי", מספר היוטיובר שחר סויקיס. "הכניסה של נינטנדו לישראל היא משהו שגיימרים וגיקים חיכו לו שנים".
החנות מעוצבת בצורה מינימליסטית, כוללת תחנות משחק, משחקים חדשים, אקססוריז לגיימרים ומרצ'נדייז שיגרמו לכל גיימר להזיל דמעה. לדבריי נינטנדו החנות תארח אירועים, השקות משחקים טורנירים ומפגשים כדי לקרב את לבבות קהילת הגיימינג הישראלית.

