טיים אאוט timeout

עשר החומוסיות הטובות בחיפה

החיפאים גאים בחומוס שלהם, אבל גם חלוקים מאוד בדעותיהם לגבי החומוסיה האולטימטיבית. קבלו את העשירייה הפותחת

  • 1

    חומוס (אום) שאקר

    חומוס טעים, אבל לא הכי עקבי. הלכתם לאכול חומוס בשאקר? דבר ראשון ותרו על הפיתות, חבל על המקום בבטן. דבר שני, קחו שעתיים מנוחה אחר כך – החומוס של שאקר יושב. ויושב. ויושב.

    למסעדת חומוס שאקר

  • 2

    אבו מרון

    החומוס המארוני קל בהרבה מקודמו ברשימה, והגרגרים במנה קטנים ומפנקים מאוד. גם הגודל שלה מושלם. השירות לעומת זאת, איך נאמר, תבואו עם סבלנות.

    למסעדת חומוס אבו מרון

  • 3

    פאדי

    בחומוסיה של פאדי יגישו לכם חומוס טעים לצד סלטים טריים וגזוז בטעם של פעם במגוון טעמים. בעל המקום, פאדי, ואשתו חווה יקבלו את פניכם בחיוך לבבי ויספקו שירות מעל ומעבר.

    למסעדת חומוס פאדי

  • 4

    אבו יוסף

    מה שכיף אצל האבו יוספים זה שהחומוס שלהם מגיע חם. לא בטמפרטורת החדר ולא קר מהמקרר. חם. וזה מרגיש הכי טרי שיש. בסוף הארוחה, כשאתם עומדים לעזוב את המקום, בקשו מהקופאי גלידה אמריקאית. אל דאגה, זה חינם.

    למסעדת חומוס אבו יוסף

  • 5

    מרפסת

    הפאב-מסעדה של חברי סאונד הרגאיי איזי ריידר וחברי הקולקטיב גוסטאון מאת ברוקן פינגאז, הוא הרבה יותר מחומוסייה, אבל זה לא אומר שהחומוס האורגני שם לא מסב לנו הרבה מאוד עונג. כי אין כמו לאכול חומוס בגובה, לשמוע מוזיקה כיפית ולנגב עם פיתות מיוחדות ובריאות.

    למסעדת מרפסת

  • 6

    פרג'

    חומוס פרג' ניצב בצמוד לחומוס שאקר ועל אף שברור כי ידם של השאקרים על עליונה, נחשב פרג' ליריבם המר. החומוס טעים, הכל בסדר איתו, אבל אין לו טוויסט מיוחד כמו אצל השכן ממול.

    למסעדת פרג'

  • 7

    הבוטקה – חומוסיה עברית

    כמו כל דבר טרנדי בתל אביב, גם טרנד החומוסיות האשכנזיות הגיע לחיפה ב"בוטקה" מדובר בחומוס לא רע בכלל ועם קטע משלו. מה שכן, אפשר להרגיש את הגישושים של הצוות בדרך למציאת המתכון המנצח, שמובילים לחוסר עקביות מסוימת בהכנת המנה.

    למסעדת הבוטקה

  • 8

    חומוס ברדיצ'ב

    חומוס ברדיצ'ב של הכנופייה הברסלבית המקומית מספק, לצד הטעם וחוויית האוכל, גם נסיונות טיפה מביכים של החזרה בתשובה. אבל החומוס מספיק מוצלח כדי לצלוח את המיסיונרים.

    למסעדת חומוס ברדיצ'ב

  • 9

    לונה

    לונה זה קודם כל פלאפל, אבל גם החומוס שווה ביקור. לבני, הבעלים של המקום, יש כיוון לפיתות ממקור סודי. הפיתות בפלאפל לונה כל כך טעימות שהן אשכרה מחמיאות לכל דבר שתאכלו באמצעותן. והחומוס טעים ופיקנטי, ומגיע תמיד חם ובכמות הנכונה.

    למסעדת לונה

  • 10

    האם נבילה

    מסעדת הפועלים הוותיקה ממוקמת גם היא בעיר התחתית אך באזור קצת יותר איזוטרי. אצל נבילה, מלבד אוכל ערבי מסורתי אך לא שגרתי ניתן לשבת על צלחת חומוס (ועדיף משוואשה) בטעם שיזכיר את תקופת הטמפלרים בחיפה.

    למסעדת האם נבילה

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: f2fadbfc0df0