ציפור דרור: בר הפלמינגו נפתח בוויב מחודש

מיקסולוגים ובעלי ברים נחשבים בעיר חברו להקמתו המחודשת של הפלמינגו בר במלון בראון ביץ'. התוצאה: קוקטיילים קאריביים ואוכל תואם

פלמינגו. צילום: אסף קרלה
פלמינגו. צילום: אסף קרלה
4 בספטמבר 2016

כשבראון ביץ' הוטל נפתח לפני שנה, מובילי דעה וסלבס הוזמנו כדי לחרוך את האינסטגרם. אולם תיוגי המקום יצרו הייפ שלא הצדיק את עצמו. כמה חודשים לתוך השקת הפלמינגו בר בתוך המלון, שלט הניאון הוורוד נותר להאיר רק על האורחים שירדו לדרינק. בתחום שבו דינמיקה היא שם המשחק, למקום נכנסו ארבעה שותפים חדשים כדי לפתוח את המקום בגרסה מחודשת. השותפים דודיק אפריאט (אליעזר בר) אודי דהן (גילדה) דותן שפירו (פאטיו) ורואי סטין (רדיו EPGB , פסאז') חברו למיקסולוגים אורון לרנר ודולב פליישר (פרנץ' 57) כדי ליצור תפריט קוקטיילים חדש עם דגש על דרינקים קאריביים.

פלמינגו. צילום: אסף קרלה
פלמינגו. צילום: אסף קרלה

בתפריט תמצאו את Jungle Island – שילוב בין רום בקרדי, ורדים, פיסטוקים, קרם קוקוס וצ'אי מסאלה (52 ש"ח); Miami Dolphins – מיקס של רום בקרדי 8, שרי, פאלו קורטאדו וגלידת בננות ופיסטוקים (54 ש"ח) ועוד. השף ליאור משה (וינו סוקה) התאים את
התפריט לדרינקים ויצר מנות עם קריצה קאריבית, כגון טרטר מוסר ים עם איולי ליים, אנדיב סגול, תפוח אדמה סגול, צלפים וקאוויאר לימון (60 ש"ח); קרם פלפלים צהובים עם תמרים, מוצרלה, קרם עגבניות מעושנות, פלפל טינקרבל ועוד.

לפלמינגו