פעם ראשונה גלידה: דעתנו על מכונת הגלידה של אמקור
דבר הנסיין: אחרי שזלל כמעט כל גלידה אפשרית בעיר, ניסה חובב הגלידות המושבע חביב אוזנה להכין אחת

מכונת הגלידה של אמקור
מאתחביב אוזנה
30 באפריל 2015
נתחיל מהסוף: הגלידה שיצאה ממכונתGelatieraשל אמקור (דגםICE4000) היא אחת הגלידות הטעימות ביותר שאכלתי מימיי. סורבה פירותי, שמנת עשירה ושמנמנה ואפילו מיקס ספונטני של מרכיבים בפרץ של יצירתיות – כל מה שהכנסתי למכונה הזאת יצא פשוט מעולה.
כאכלן גלידות לא קטן, אני יכול לומר שהסוד הוא במרקם – השילוב של ההקפאה (31- מעלות) עם הערבוב הבלתי פוסק של המסה מייצר מרקם שלא נתקלתי בו בביקוריי התכופים מדי בגלידריות המובחרות.
אז נכון שהוראות ההפעלה סתומות ושהיה נחמד לקבל חוברת מתכונים צבעונית וידידותית למשתמש, ונכון שהיא מרעישה כמו עבודות בכביש, ונכון שצריך לדחות את הקרייב המיידי ולחכות שעה עד שהקסם מתרחש – אבל הבעיה האמיתית היא בכלל במחיר: 2,490 ש"ח.
נכון יקר?
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו