הקונדיטוריות של צפרה בפופ אפ קינוחים מוקפדים בטייק אווי

טארטלט לימון עם ג׳לי פטל וקציפת יוגורט, פחזניית טירמיסו במילוי קרם קפה ועוד קינוחים מושקעים במיוחד מחכים לכם בפופ אפ של מאי ישורון ונעמה זיידמן ביום שישי הקרוב

פופ אפ קינוחים מאי ונעמה (צילום: יח״צ)
פופ אפ קינוחים מאי ונעמה (צילום: יח״צ)
14 ביולי 2020

בתקופת הסגר נתקלנו בפרץ יצירה של קונדיטורים שהושבתו ממלאכתם והחלו לעבוד בבית. מאי ישורון ונעמה זיידמן, קונדיטוריות בצפרה האהובה של השף אבי קונפורטי, מצטרפות לרשימה המכובדת.

בשישי הקרוב (17.7) הן עורכות פופ אפ קינוחים אישיים אלגנטיים. "נפגשנו לראשונה בקונדיטוריה של צפרה ונהיינו חברות טובות מאוד", הן מספרות. "כבר המון זמן שרצינו לקיים מכירה עם קינוחים משלנו, ועכשיו כשהמסעדה סגורה לשיפוצים החלטנו לנצל את ההזדמנות. חלק מהקינוחים הם קלאסיקות עם שדרוגים שלנו וחלקם פרי דמיוננו, ללא כל קשר לקינוחים המוגשים בצפרה".

בתפריט הפופ אפ תמצאו יצירות קטנות ומעוצבות שמזכירות וויטרינה בפריז עם זליגות קטנות למתוקים מוגזמים. למשל:  טארטלט לימון חמוץ עדין עם שכבת ג'לי פטל וקציפת יוגורט, פריז ברס קרם אגוזי לוז, טארטלט שוקולדי־קיצי מקראנץ שוקולד חלב, גנאש פסיפלורה וקרמל שוקולד, והפייבוריטית שלנו – פחזניית טירמיסו במילוי קרם פטיסייר קפה קטיפתי, קצפת מסקרפונה ודיסקית שוקולד שמפרידה ביניהם. באגף המוגזם תמצאו קראק פאי ומארז חמש עוגיות שוקולד צ'יפס עשירות. מחיר: 20-23 ש"ח לקינוח אישי, 38 ש"ח לעוגיות.

פחזנייה בפופ אפ הקינוחים של מאי ונעמה (צילום: יח״צ)
פחזנייה בפופ אפ הקינוחים של מאי ונעמה (צילום: יח״צ)

הפופ אפ פועל לטייק אוויי מרחוב מלצ'ט לפי הזמנה מראש. מה הלאה? כשהמסעדה תיפתח מחדש ב־19.7 ישקלו שתי הקונדיטוריות המוכשרות את צעדיהן. "מהתקופה המבלבלת הזו למדנו שאי אפשר לשלוט לגמרי בסיטואציה ולתכנן תכניות, אבל בהחלט היינו שמחות שזה ימשיך ויתפתח", הן אומרות בחיוך. אנחנו מאד בעד.
054-2229727 (נעמה), 054-3103197 (מאי), הזמנות מתקבלות עד רביעי (15.7) ב־14:00 לאיסוף עצמי מרחוב מלצ'ט או במשלוח בתוספת 15 ש"ח (מינימום משלוח 100 ש"ח).