המאנצ' החדש: פופ אפ כריכי קריספי צ'יקן במשלוח

מוכנים לחמישי? כי הוא מוכן אליכם: כריכי עוף פריך ושרימפסבורגר עם רוטב שום מותסס יוגשו וישלחו אליכם הביתה פעם בשבוע מקרייב, הפרויקט החדש של שף אלון פלד

קרייב אלון פלד (צילום: מתוך עמוד האינסטגרם)
קרייב אלון פלד (צילום: מתוך עמוד האינסטגרם)
28 ביולי 2020

אחרי שטחנו אינספור המבורגרים מושחתים קבלו את המאנצ' החדש: קריספי צ'יקן – משלוחי כריכי נאגטס פריכים ושחומים בחוץ ועסיסיים בפנים, עם רטבים ותפוח אדמה דרוס. מאחורי CRAVE, שכשמו כן הוא כי אי אפשר להפסיק לאכול, עומד השף אלון פלד (OCD, ברווזי יא־פאן ואייבי). בפרוץ הקורונה הוא עמד לפתוח בר דגים, פירות ים וקוקטיילים בשוק הכרמל אך המציאות טרפה את הקלפים. "נמאס לי לשבת בבית", הוא אומר. "קיבלתי פניות 'אולי תתחיל להוציא החוצה דברים שלך' והתחלתי לחשוב מה בא לי לעשות. אני אוהב עוף מטוגן ושמתי לב שאין באמת מקום נורמלי שנותן לו כבוד".

לאחר טסטים במטבח הפרטי שנמשכו כחודש הגיע פלד לנוסחה המנצחת: נתחי עוף מושרים ברוויון שמקבלים ציפוי קמח ותבלינים ומטוגנים פעמיים – טיגון ראשון לצלייה וטיגון שני שמשיג פריכות מקסימלית. הצ'אנקים נכנסים ללחמניית חלב יפנית אוורירית מתוצרת בית, שלפני האכילה יש למשוח ברטבים מצורפים: רוטב ברביקיו דובדבנים מותססים בין מתוק עדין לאוממי, ורוטב שום מותסס בדבש עם אריסה תוצרת בית ופלפלים שרופים, חריף, שומי וממכר בעליל. "אני מתחבר לעולם הרטבים. גם כשעבדתי במסעדות תמיד שמתי דגש על רוטב כי הוא זה שנותן למנה את הטעם". כתוספת בקופסה נפרדת מגיעים תפוח אדמה דרוס פריך עם רוטב ראנץ' מתוצרת בית וסלט קולסלאו יפני, שמשלימים ארוחה מושחתת עם טאצ' של מסעדת שף. מחיר: 55 ש"ח.

הפופ אפ פועל בימי חמישי בערב והשבוע יתווסף שרימפסבורגר ברוטב קארי חריף. משלוחים עד צפון תל אביב ויפו או טייק אוויי מפלורנטין.

הזמנות בווטסאפ 054-9576726 ובאינסטגרם עד יום רביעי ב־12:00