Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שאלון אישי: אסף גרניט

שף ומנכ"ל קבוצת מסעדות מחניודה, מונא, טלביה, הסדנא ויודל'ה בירושלים

27 בינואר 2014

גיל:35

מזל:אריה

מצב משפחתי:נשוי +1

עיר מגורים:ירושלים

למי היית רוצה לבשל ארוחה?

"לשותפים שלי ולסו־שפים של המסעדות".

מה חלמת להיות כשהיית צעיר?

"מייקל ג'ורדן, אף שזה קצת קשה מבחינת הצבע והגובה".

על איזה חומר גלם לעולם לא תוכל לוותר?

"אין כזה".

מה חומר הגלם שלעולם לא ייכנס אליך למטבח?

"שמיר".

מי היה השף שהשפיע עליך יותר מכל?

"השותף שלי אורי נבון".

מה האתגר הכי גדול שלך במטבח?

"לגרום לצוותים שלי להיות הכי טובים שהם יכולים כל יום מחדש".

מה צריכה לכלול המנה המושלמת?

"רצון חזק, יושר, מקצוענות וחדשנות".

תן דוגמה למנה כזאת:

"סשימי טונה אדומה עם לבנה, זעתר וצ'ילי במסעדת מונא".

מה לדעתך אוכל הרחוב המוצלח ביותר?

"פיצה".

מה הפנטזיה הקולינרית שלך?

"מסעדה קטנה בירושלים שתגיש את כל מה שיש לעיר הזאת להציע על כל החלקים וההיסטוריה המטורפת שלה".

מה אכלת היום לארוחת בוקר?

"כלום".

איפה אנחנו תופסים אותך עכשיו?

"באמצע אימון".

אם היית צריך לאכול רק מאכל אחד כל החיים – מה היית אוכל?

"דג מרוקאי של אימא של אשתי".

איזו מסעדה אתה הכי אוהב בארץ ובעולם?

"פיצרוי בתל אביב ו־La Roseta ברומא".

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup