שווה להתארח: אג'נדה

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל האווירה והאנשים מתאחדים לחוויית אירוח איכותית. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב

אג'נדה. צילום: יח"צ
אג'נדה. צילום: יח"צ
7 באוקטובר 2018

תוכן שיווקי

אם אתם בדרך לאמפי בקיסריה או על כביש החוף – העצירה באג'נדה היא חובה. לצד שמורת הדיונות עם מרפסת הצופה לים, הלוקיישן הזה מספק חוויה טעימה ושלמה שתהפוך אותו לחביב עליכם במיוחד

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שף עידן קדוש

שף עידן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו
שף עידן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו

סגנון מטבח איטלקי ויפני כשר ומגוון שנוגע בהרבה סגנונות

מה מייחד את חוויית האירוח באג'נדה?

"הגעתי לאג'נדה לפני 11 שנים. התחלתי כטבח, התקדמתי לסו-שף וב-7 השנים האחרונות אני מנהל את המטבח האיטלקי ובמקביל אליי מנהל האן את המטבח היפני. יש פה אווירה קסומה ואיכותית, זה באמת מקום אידאלי לסעוד בו. בין שמדובר בפגישה עסקית על קפה וארוחת בוקר או שמדובר בלבוא לראות ולהיראות בערב – אנחנו רוצים שיצאו מפה שבעים ומחוייכים. יצרנו מקום זורם ופתוח שמתעצב עם השנים ומתהדק כל הזמן. מדובר בסופו של דבר במקום דינאמי וכיפי עם תפריט של מנות מגוונות שבאמת עונות על מגוון רחב של טעמים, סגנונות ואנשים. כל האהבה שלי למטבח מושקעת פה, מהסירים של אמא שלי מהילדות ועד ההכשרה שלי בתדמור. התאורה, המוזיקה והאוכל – הכל עובד כמו שעון".

מנה שאסור לפספס שיפודי סלמון על מצע ירקות פיקנטי ונודלס בסגנון אסייתי

שיפודי סלמון ונודלס. צילום: אנטולי מיכאלו
שיפודי סלמון ונודלס. צילום: אנטולי מיכאלו

 

מחלף קיסריה, תחנת דלק פז | 053-9444000 | שעות פתיחה: א-ה  24 שעות ביממה, בימי ו' פתוח עד שעתיים לפני כניסת השבת, במוצ"ש פתוח החל מחצי שעה אחרי צאת השבת