שווה להתארח: רינו מילאנו

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל האווירה והאנשים מתאחדים לחוויית אירוח איכותית. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב

רינו מילאנו. צילום: אנטולי מיכאלו
רינו מילאנו. צילום: אנטולי מיכאלו
22 באוגוסט 2018

הפנינה האיטלקית רינו מילאנו לוקחת את כל הטוב שיש למטבח האיטלקי וממקמת אותו במרחק נסיעה קצרה מכם. את הניחוח האותנטי למדו ישירות מהמאסטר והמנטור רינו גליאנו, הזוכה בתואר אלוף העולם בפיצות. המסעדה נמצאת על התפר הנכון בין פיין דיינינג לאוכל ביתי חמים וטעים, ועם חומרי גלם מצוינים – ברינו מילאנו הכי חשוב שיהיה לכם טעים. הם לגמרי עומדים בזה.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שף ליאור בר

שף ליאור בר. צילום: אנטולי מיכאלו
שף ליאור בר. צילום: אנטולי מיכאלו

סגנון מטבח איטלקי

מה מייחד את חוויית האירוח ברינו מילאנו?

״רינו מילאנו היא התגלמות האהבה שלי לאוכל. אני מבשל כתחביב כל החיים, אבל מעולם לא כמקצוע. לפני כן עסקתי בנדל״ן, למדתי בישול באיטליה, ובסוף הגיע הגיל בו אמרתי שזה מה שאני אוהב וזה מה שאני רוצה לעשות. תשוקה, אהבה לאוכל, החיוך שעולה על הפנים של האנשים שאוכלים את האוכל שלי, זה סיפוק שאין כמותו. האמונה שלי היא לעשות מה שאני חושב שטעים, אני לא מרגיש צורך להגדיר את המסעדה כביתית או כפיין דיינינג – אני עושה מה שכיף לי כי בשורה התחתונה זה האם טעים לאנשים או לא. אני רוצה ליצור חוויה משוחררת, לא מחייבת, חייכנית ובגובה העיניים. לא תהיה פה מפה לבנה עם נר דולק, לא צריך להגיע מחוייטים, אני רוצה שירגישו פה כמו בבית של משפחה איטלקית״.

מנה שאסור לפספס טורטליני ערמונים בחמאת מרווה, עם עשבי תיבול, אפונת גינה, זוקיני ובמילוי פסטו

טורטליני ערמונים. צילום: אנטולי מיכאלו
טורטליני ערמונים. צילום: אנטולי מיכאלו

 

שדרות רובע יזרעאל 24, עפולה |  1-700-505-504 | שעות פתיחה: ימים: א׳-ה׳ 23:30 ־11:30, ימי שישי 9:00־15:00, מוצ״ש חצי שעה מצאת השבת עד 23:30