7 שפים מספרים לנו איפה הם אוכלים את ההמבורגר הכי טוב בעיר
גם השפים הבכירים ביותר בארץ יודעים שבסופו של יום, ועם כל הכבוד למנות יוקרה, אין תחליף להמבורגר טוב. ותסמכו על השפים שהם יודעים איפה הכי כדאי לאכול המבורגר מוצלח. ותאמינו או לא, אחד מהשפים אשכרה המליץ על רשת המבורגרים
לא מעניין אותנו איזה מסעדת יוקרה אתה מחזיק, כמה דקדקן אתה מטבח או כמה כוכבי משלן אתה מתיימר להשיג – בסוף כל שף רוצה המבורגר. זו עובדה, כי בסוף כולם רוצים המבורגרים, ושפים הם כמו כולנו. אז אספנו כמה מבחירות ההמבורגר של השפים במסגרת מדור "העיר שלי", וגילינו שאף אחד לא בחר בויטרינה, שזה מוזר. אבל חוץ מזה, הם דווקא סיפקו אחלה המלצות.
תומר אגאי (סנטה קתרינה, צ'נה) וגם אלכס ויינר (דיברסו): לאקל בורגר
ויינר: "טבחים אף פעם לא אוכלים במהלך סרוויס. לכן בסוף הלילה, כשאני רעב, אני מוצא את עצמי הולך לאביב ואלון בלא קל בורגר, יושב עד השעות הקטנות על קריספי צ'יקן נהדר ובירה קרה. עבורי זוהי הדרך הכי טובה לסיים משמרת".
אגאי: "המבורגריה מאוד מעניינת, שמנהלים אותה שני חבר'ה צעירים יוצאי ברווזי. לכאורה המקום נראה כמו המבורגריה רגילה אבל יש שם דברים מאוד מעניינים כמו התססות והחמצות וטכניקות שמדברות בישול מודרני".
אחד העם 30
חמודי אבולעפיה (דלידה): הולשטיין
"ההמבורגר של בשארה חינאווי עשוי מבשר איכותי מאוד. הוא עסיסי ומוגש עם רטבים מיוחדים ולחמניה מיוחדת. אני אוהב לשבת שם, לאכול המבורגר ולראות את הבלגן והאקשן בשוק"
יום טוב 17
ירון סגל (לה טיגרה) ויהלומה לוי: בנץ בורגר
"לפחות פעם-פעמיים בשבוע, בין בצק לבין פגישה, אני חוצה את הכביש לחברים בבנץ, לארוחת צהריים אקסטרימית של המבורגר עם בייקון וצ'דר, ובימים קלילים – כנפיים וסלט ירוק. תמיד טעים, תמיד בזמן. חבר'ה טובים שמבינים בבשר ובאנשים". הרב פרנקל 4
גולן גורפינקל (לשעבר דלאל): אגאדיר
"חד וחלק אין משלוח שמתקרב לאגאדיר אפילו במעט. למען הסר ספק איתן הבעלים חבר טוב, אבל כששפטתי בטעימה עיוורת בתכנית חיסכון – אגאדיר יצא במקום הראשון לא פעם אחת – פעמיים".
נחלת בנימין 2, התערוכה 3 נמל תל אביב
יוסי שטרית (היבה): GDB
"ההמבורגר הפייבוריט שלי. ג'ורג' הוא איש המקצוע שאני אולי הכי מעריץ בתל אביב מבחינת עומק והתייחסות לבשר".
אבן גבירול 22