Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

תחנת הרכבת הקלה בארלוזורוב תיקרא ע"ש אריק איינשטיין

רכבת מרכז, צפון, ארולוזורוב, נמיר או מסוף 2000? אלף שמות כבר יש לתחנה הזאת, וכעת הכריז שר התחבורה כי שם נוסף יתווסף לתחנת הרכבת הקלה, שתיקרא על שם אריק איינשטיין. רק אל תתבלבלו

חפירות הרכבת הקלה (צילום: נמרוד סונדרס)
חפירות הרכבת הקלה (צילום: נמרוד סונדרס)

כאילו לא הצטברו עד כה מספיק שמות לרכבת מרכז (או סבידור? או ארלוזורוב?), כעת החליט שר התחבורה ישראל כץ לקרוא לתחנת הרכבת הקלה שתיפתח בסמוך לתחנת הרכבת על שם אריק איינשטיין. השר הסביר כי "גדלתי על השירים של אריק איינשטיין, שהיה אהוב על כל העם ואין ראוי ממנו כי תחנת ארלוזורוב תקרא על שמו". אתם בינתיים, תיאלצו להתמודד עם שם נוסף שהתווסף לבליל השמות של התחנה הענקית ולבחור בין סבידור, ארלוזורוב, נמיר, רכבת צפון, רכבת מרכז, מסוף 2000 או שמא בכלל תחנת איינשטיין.

רוצים להתעדכן בכל מה שקורה בעיר? הצטרפולקבוצה שלנו בפייסבוק

מקום של כבוד. אריק איינשטיין, 1986 (צילום: משה שי)
מקום של כבוד. אריק איינשטיין, 1986 (צילום: משה שי)

אולם יש עוד זמן רב עד שתצטרכו להתרגל לשם החדש שכן הקו האדום והראשון של הרכבת הקלה צפוי להיחנך לפחות בשנת 2021, אם לא מאוחר יותר. על אף פרסומים שעלו היום (חמישי) בעקבות דוח מבקר המדינה ולפיהם תידחה פעילות הקו בשנה, במשרד התחבורה מבהירים: "חברת נת"ע פועלת במרץ להקדמת זמני הביצוע של הפרויקט וחוזרת בה על מחויבותה להפעיל את הקו האדום כמתוכנן, באוקטובר 2021". לנו, משום מה, יש תחושה שזה לא יקרה.

הירשמו לניוזלטר העירוני של טיים אאוט:
הירשמו עכשיו >>
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!