ההיסטריה חוזרת: נואל וליאם גלאגר הכריזו הבוקר על 14 הופעות איחוד של אואזיס בקיץ 2025 שיתקיימו במנצ'סטר, לונדון, קארדיף, אדינבורו ודאבלין. מאות אלפי כרטיסים יצאו למכירה בשבת הקרובה (31.8) בבוקר, מתוכם כ-2 מיליון כרטיסים יירכשו על ידי ישראלים. נתראה בשורה הראשונה
כשכתבנו על זה ביום ראשוןכבר היה קשה להתעלם מהבאזז מחריש האוזניים מסביב לעולם, אבל כל מי שעוקב אחרי הקריירה המסוכסכת של האחים נואל וליאם גלאגר היה משוכנע שזה עוד סיבוב של שמועות שווא שיתנפץ כשאחד מהם יבהיר שהוא מעדיף לשבת על קקטוס. אבל לא. זה באמת קורה. זה באמת באמת קורה. אואזיס מתאחדת לסיבוב הופעות בקיץ 2025. כלומר, בהנחה שהגלאגרים יצליחו לא להתפוצץ אחד על השני עד יולי הבא.
>> הכוכבת ה-51: איך ולמה תשפיע טיילור סוויפט על הבחירות לנשיאות ארה"ב
>> ברנינג מן 2024: נרצחי נובה יונצחו במיצב של אור, מוזיקה ואהבה
בימים האחרונים פיזרו צמד האחים רמזים מטרימים ברשתות החברתיות לקראת הכרזה חגיגית ב-27.8, כשהפסימיים בינינו הניחו כי מדובר בהכרזה על הוצאה מחודשת של האלבום "What's The Story Morning Glory" שיצא בדיוק היום לפני 29 שנים. אבל לא. בדיוק בשעה 10:00 בשעון ישראל שחרר ליאם גלאגר את הבשורה המרעישה לאוויר הטוויטר/X: "זהו זה, זה קורה".
“This is it, this is happening”
Tickets on sale this Saturday 31st August (????????8AM IST / ????????9AM BST)
Dates:
Cardiff Principality Stadium – 4th/5th July
Manchester Heaton Park – 11th/12th/19th/20th July
London Wembley Stadium – 25th/26th July & 2nd/3rd August
Edinburgh Scottish Gas…pic.twitter.com/P8ZnhkmTom— Liam Gallagher (@liamgallagher)August 27, 2024
על פי ההודעה הרשמית, מכירת הכרטיסים להופעות האיחוד תתחיל בשבת הקרובה, 30.8, החל מהשעה 9 בבוקר שעון מנצ'סטר, ותסתיים כנראה דקות ספורות אחר כך. 14 ההופעות שיתקיימו בקיץ הבא יציעו לציבור הרחב כמה מאות אלפי כרטיסים וכ-2 מיליון מתוכם צפויים להירכש על ידי ישראלים. ואלה התאריכים והלוקיישנים שאפשר לבנות עליהם:
5.7-4.7.2025 // אצטדיון קארדיף
12.7-11.7.2025 // היטון פארק מנצ'סטר
20.7-19.7.2025 // היטון פארק מנצ'סטר
26.7-25.7.2025 // אצטדיון וומבלי לונדון
3.8-2.8.2025 // אצטדיון וומבלי לונדון
9.8-8.8.2025 // אצטדיון מורייפילד אדינבורו
17-16.8.2025 // קרוק פארק דאבלין

פרט להופעות הנ"ל ועל פי מיטב השמועות, מתחרים ביניהם כעת הפסטיבלים הגדולים בבריטניה ובעולם על הזכות לארח את ההרכב האיקוני, כשאת המרוץ מובילים על פי הדיווחים פסטיבל רדינג ופסטיבל גלאסטונברי שיתקיימו כהרגלם בקיץ הבא. בקיצור, זה הזמן לרכוש כרטיסי טיסה ולחכות עם האצבע על הקליק לפתיחת הקופות בשבת הקרובה בבוקר, ויש לכם קצת פחות משנה כדי להיזכר איך בכלל קוראים לחברי הלהקה האחרים ואם מדובר בכלל בהרכב המקורי (שהשתנה ב-1999) או אם למישהו בכלל אכפת. או כמו שליאם אומר, נראה אותכם בשורה הראשונה יא פותות עצומים.
