תירס סקסואל: הגרגירים של מיסטר קורן מתפשטים בעיר

התירס של מיסטר קורן מוקפץ בחמאה ותבלינים מתוקים או חריפים – והוא לא ישאיר לכם שיירים מציקים בין השיניים. חפשו אותו בסנטר ובקרוב גם בעזריאלי

מיסטר קורן. צילום: אנטולי מיכאלו
מיסטר קורן. צילום: אנטולי מיכאלו
9 בנובמבר 2015

הקונספט צץ בדרום הארץ בהשראת מנות אסייתיות, אבל הוא בהחלט לא דומה לשאר מנות אוכל הרחוב המוכרות בעיר. נכון, מכירת תירס בגרגרים דומה למדי למכירת קלחי התירס מבושלים מתוך דוד של מים כנהוג ביפו מאז ומעולם. אלא שבסגנון ההגשה הזה, התירס מגיע בפורמט של גרגרים בכוס, הנאכלים בעזרת כפית, באופן שמייתר את הצורך לחלץ שיירים מציקים של הארוחה מבין השיניים הקדמיות. שיירים שבהעדר חוט דנטלי ופרטיות, יכולים ללוות את המנשנש במהלך יום שלם.

מיסטר קורן. צילום: אנטולי מיכאלו
מיסטר קורן. צילום: אנטולי מיכאלו

התירס של מיסטר קורן מיובא קפוא ממלזיה וגרגריו שמנמנים ומתקתקים. הוא מתאדה בסיר כפול גדול, וברגע ההזמנה עובר לסיר קטן, להקפצה בחמאה, מלח, פלפל ו/או צ'ילי מתוק, צ'ילי חריף, רוטב שום, ברביקיו, מיונז, קטשופ, פרמז'ן וכו' (16/20 ש"ח לכוס לפי הגודל). הסניף בסנטר כבר פועל מספר חדשים וצבר לעצמו קהל של מכורים, ובמהלך החודשיים הקרובים עתיד להיפתח סניף נוסף בקניון עזריאלי. בזמן שמרחרחים את ריחות הפופקורן הבוקעים מקולנוע לב שלמעלה ברור שהשאלה היא לא האם אנחנו הופכים לתירסקסואל, אלא לאיזה סוג של תירסקסואל אנחנו הופכים.

  1. MR. CORN, דיזנגוף סנטר, קומה מינוס 1 (מול רנואר), ראשון־חמישי 11:00־22:00, שישי 11:00־שעה לפני כניסת השבת, שבת מוצ"ש־22:00