אטריות אחרי הגשם: חמש מנות אטריות טריות שאתם צריכים לטעום

עם רוטב קארי או רוטב סרטנים, עם אטריות אורז או אטריות חיטה צהובות: האטריות הטריות מציפות את המסעדות האסיאתיות, ואלו המנות שאתם חייבים לטעום

גו נודלס. צילום: דניאל לילה
גו נודלס. צילום: דניאל לילה
22 באוקטובר 2015

אטריות שחורות ושרימפס קריסטל – טאיזו

פסטה שחורה שמטופלת כמו נודלס במלחים מיוחדים שמעניקים לה מרקם לעיס ויוצא דופן. מוגשת עם שרימפס טרי מקומי, ציר סרטנים וייטנאמי עם בזיליקום, למון גראס, צ'ילי, שום כבוש תאילנדי, בוטנים ומלא עשבי תיבול טריים (158 ש"ח).

המלזית – גו נודלס

אטריות כתומות מגזר סחוט וג'ינג'ר, מחית קארי ביתית משורש כורכום טרי, אגוזי מקדמיה ותבלינים, שעועית, טופו, בצל קריספי, ביצה חומה, כוסברה ובצל ירוק (44 ש"ח).

המנה המלזית בגו נודלס. צילום: דניאל לילה
המנה המלזית בגו נודלס. צילום: דניאל לילה

פאד תאי – ג'ירף מונטיפיורי

פאד תאי קלאסי עם אטריות אורז טריות (מוגש בתפריט הערב בלבד, צריך לבקש את האטריות הטריות), עוף/טופו/בקר, כוסברה, צ'ילי, ביצה קשה ובוטנים (52 ש"ח).

פאד תאי בג'ירף
פאד תאי בג'ירף

סארי קארי – צפרה

אטריות חיטה טריות בעלות צבע צהוב (בזכות שימוש בכורכום) שמוגשות עם עוף, חזיר ושרימפס ברוטב קארי עם אגוזים, בוטנים וקוקוס (69 ש"ח).

לו מיין בקר – צ'יינה קורט

אטריות ביצים תוצרת המקום מוקפצות עם נתחי בקר ברוטב סויה סיני עם כרוב, גזר נבטים ובצל ירוק (58 ש"ח).