מתכון לקוקטייל Captain Smash

רוצים להשיק כוסות בערב השנה החדשה? קבלו מתכון לקוקטייל בניחוח שקדים ותפוז

24 בדצמבר 2013

מתכון מרשת ההמבורגרים BBB 

המצרכים:

  • 50CC קאפטן מורגן ספייסד
  • 15CC מונין שקדים
  • 30CC תפוזים
  • 15CC מיץ לימון
  • 2 סלייסים של תפוז חתוכות ל-6 משולשים

אופן ההכנה:

מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח. משקשקים שקשוק אגרסיבי על מנת לפתוח את כל הטעמים. מסננים לתוך כוס היי בול עם מעט קרח כתוש.

  1. לקישוט: מציבים קליפת תפוז מגורדת ותפרחת נענע.