קהילת היד האדומה: הדור הבא של המיקסולוגים

הרבה יותר מברמנים: הם צעירים, הם מוכשרים, הם נושמים את חיי הלילה ורוקחים לכם מדי ערב את הקוקטיילים הכי מבוקשים בעיר (ומחוץ לה). עכשיו הם הופכים לחברים רשמיים בקהילת ה־Red Hand של קמפרי, שאוספת כישרונות צעירים ומטפחת את הדור הבא של המיקסולוגים

הברמנים שכדאי שתכירו. צילום: אלכס פרגמנט
הברמנים שכדאי שתכירו. צילום: אלכס פרגמנט
16 באפריל 2019

תוכן שיווקי

צילום: אלכס פרגמנט | סטיילינג: זוהר מאירי | איפור: רינת שור
שיער: שי אוחיון | הפקה: גל זיסקין | ע‘ סטיילינג: שני צוברי

חלק בלתי נפרד מהמרקם של חיי הלילה הם האנשים שנושמים אלכוהול, פלייליסט מדויק וכללי אירוח קפדניים. המצטיינים שבהם זוכים לעטות את הכפפה האדומה והנחשקת כחלק מהקמת קהילת ה־Red Hand המקומית של קמפרי, שמאתרת את אותם כישרונות ייחודיים והופכת אותם לשגרירי המותג בעולם.

עד כה התפזרו להן ידיים אדומות וזריזות ברחבי העולם בחסות האפריטיף הנחשק, אבל בעיר שהפכה לבירת חיי הלילה של המזרח התיכון מגיעה קהילת חיי לילה ראשונה מסוגה עם 11 ברמנים וברמניות מקומיים שזכו להצטרף לאנשי ה־Red Hand, להשתתף בפרויקטים מסקרנים בחיי הלילה, להתפתח מקצועית בין ערבול לשקשוק, להשתלב בפעילות חברתית ולהיות חלק מפיתוח והקמת הקהילה המקומית. עכשיו הגיע הזמן להכיר את האנשים שמאחורי הדרינקים הכי מעוררי צמא.

מיקה כהן, 24, ירושלים

אחראית משמרת בסדנא

מיקה כהן. צילום: אלכס פרגמנט
מיקה כהן. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן את בחיי הלילה?

"שנה".

איך הגעת לחיי הלילה?

"מגיל 16 אני מתגלגלת בין מסעדות כמלצרית, עד שהחלטתי שהגיע הזמן לעלות לבר".

מה מושך אותך בחיי הלילה?

"אני מתה על היצירה בהכנה של הקוקטיילים. מבחינתי זה בדיוק כמו ליצור מנה
מסקרנת במטבח".

הדרינק המושלם?

"נגרוני".

הבר הקבוע?

"אם לא אצלי בעבודה, אז כנראה בגטסבי".

מתכון לערב מוצלח?

"אנשים טובים ואלכוהול".

אריאל אברבוך, 27, תל אביב

עצמאי. מייעץ מקצועי לברים, מסעדות ובתי מלון

אריאל אברבוך. צילום: אלכס פרגמנט
אריאל אברבוך. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן אתה בחיי הלילה?

"תשע שנים".

איך הגעת לחיי הלילה?

"עשיתי קורס ברמנים, עברתי בכמה מקומות והתמקצעתי עד שהבנתי שאני רוצה ללמד בעצמי והתחלתי להדריך".

מה הדבר שאתה הכי אוהב בחיי הלילה?

"כל התרבות שמסביב לאלכוהול. היכולת לשמח אנשים".

הדרינק המושלם?

"וויסקי, סינגל מאלט נקי".

מתכון לערב מוצלח?

"אנשים טובים, מוזיקה טובה ואירוח ברמה גבוהה".

עתידות

"להדריך גם בחו"ל".

סנדי אושר, 23, תל אביב

מנהלת מחלקת מיקסולוגיה ב"תודה ש" (todashe)

סנדי אושר. צילום: אלכס פרגמנט
סנדי אושר. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן את בחיי הלילה?

"שנתיים".

איך הגעת לחיי הלילה?

"תמיד רציתי להיות ברמנית של קוקטיילים ולפני שנה חברים נתנו לי הזדמנות".

מה הדבר שאת הכי אוהבת בחיי הלילה?

"זה תחום שמתפתח כל הזמן ומעשיר את הדמיון. אפשר ללמוד מכל בר משהו אחר".

הדרינק המושלם?

"חד משמעית: נגרוני. הוא מאוזן ועונה על הטעמים המרירים".

איפה את אוהבת לשתות?

"בסלון בבית".

עתידות

"אני לגמרי הולכת לעשות מהתחום הזה קריירה".

סווה דוברו, 25, חיפה

מנהל בר בפייבל

סווה דוברו. צילום: אלכס פרגמנט
סווה דוברו. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן אתה בחיי הלילה?

"כמעט חמש שנים".

איך הגעת לחיי הלילה?

"אחרי הצבא עשיתי קורס ברמנים והתחלתי בפאב מקומי בעיר התחתית. אחרי שלושה חודשים עברתי לטמפל בר בחיפה, ניהלתי כמה מסעדות וברים, עכשיו אני בפייבל".

מה הדבר שאתה הכי אוהב בחיי הלילה?

"בתכלס? את השעות".

הדרינק המושלם?

"קמפרי נקי".

איפה אתה אוהב לרקוד?

"חיפאים הם אנשים של פאבים".

מתכון לערב מוצלח?

"עד שלא רואים את הזריחה לא חוזרים".

רות בן זקן, 25, תל אביב

ברמנית בדאבל סטנדרט ובספוטניק

רות בן זקן. צילום: אלכס פרגמנט
רות בן זקן. צילום: אלכס פרגמנט

 

כמה זמן את בחיי הלילה?

"שבע שנים".

איך הגעת לחיי הלילה?

"עליתי לארץ מוונצואלה וישר הלכתי למלצר בגלל הכסף. אבל הברמן שעבר איתי לימד אותי הכל ומשם החלטתי לעבור לברים ומועדונים".

מה הדבר שאת הכי אוהבת בחיי הלילה?

"את האירוח. אני יודעת שאנשים השקיעו כסף וזמן כדי לשבת איתי על הבר כדי לקחת רגע ברייק מהטירוף של החיים, ואני רוצה לספק להם רגע של כיף וליהנות מההפסקה".

הדרינק המושלם?

"ג'ין וטוניק".

איפה את הכי אוהבת לבלות?

"בספוטניק".

מתכון לערב מוצלח?

"מתחילה באיזה הפי אוור שווה, ממשיכה לנשנוש טעים וכיפי כי חשוב לאכול, עוברת לשתות בוודו ומעלה הילוך בברקפסט עד שש בבוקר. אם אני רוצה להגזים עד הסוף אז מסיימת בג'אספר".

אלון רז, 26, תל אביב

ברמן בג'אספר

אלון רז. צילום: אלכס פרגמנט
אלון רז. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן אתה בחיי הלילה?

"שש שנים".

איך הגעת לחיי הלילה?

"אין לזה תשובה ספציפית. פשוט זוכר שמאז ומתמיד נמשכתי לתחום וכשעברתי לעיר נחשפתי לעולם".

מה הדבר שאתה הכי אוהב בחיי הלילה?

"כל יום קורה משהו חדש".

הדרינק המושלם?

"הסנדק. עשוי מוויסקי סקוטי וליקר שקדים אמרטו".

איפה אתה אוהב לשתות?

"ברור שבג'אספר".

מתכון לערב מוצלח?

"אלכוהול טוב, אנשים טובים ואחלה מוזיקה".

מרינה פרוטסוב, 24, חיפה

ברמנית ביקב אמפורה

מרינה פרוטסוב. צילום: אלכס פרגמנט
מרינה פרוטסוב. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן את בחיי הלילה?

"שש שנים".

איך הגעת לחיי הלילה?

"ניהלתי את וספר בר בחיפה והעברתי שם חמש שנים".

הדרינק המושלם?

"בולוודייר".

איפה את אוהבת לשתות?

"בנחום, בר יין חיפאי".

איפה את אוהבת לרקוד?

"דוברין 7".

עתידות

"נשארת בתחום. חד משמעית".

רן שכטר, 26, תל אביב

מנהל בר בהוטל דה ויל

רן שכטר. צילום: אלכס פרגמנט
רן שכטר. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן אתה בחיי הלילה?

"שמונה שנים".

רזומה

"בגדול אני מאחורי הבר כבר מגיל 18, תוך כדי השירות הצבאי. אחרי השחרור למדתי בלונדון שנה ומצאתי את עצמי בעולם הברים. כשחזרתי התמקמתי בספייס האוס".

מה הדבר שאתה הכי אוהב בחיי הלילה?

"לארח, לפגוש אנשים, לספק להם חוויה".

הדרינק המושלם?

"דאקירי".

איפה אתה מתקרחן?

"ברדיו, כולי או בוקסא".

עתידות

"החלום שלי זה לפתוח בר, בתחום הקוקטיילים כמובן".

מאיה האמר, 30, תל אביב

ברמנית בטיילור מייד וב־T האוס

מאיה האמר. צילום: אלכס פרגמנט
מאיה האמר. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן את בחיי הלילה?

"12 שנה".

רזומה

"ירדתי לאילת בשביל עבודה מועדפת, התמקמתי במועדון מקומי ושם למדתי את הבסיס. בתל אביב טל ואלעד מהשישקו לקחו אותי תחת חסותם ועשו ממני מפלצת ברים רצינית. אחרי שעשיתי הכל מהכל ניהלתי את זמן אמיתי שלוש שנים והיום אני ב־T האוס. עבדתי גם שנתיים וחצי בטיילור מייד".

הדרינק המושלם?

"נגרוני. הוא קל ומושלם".

איפה את אוהבת לשתות?

"קלאביס"

איפה את אוהבת לרקוד?

"איפה שהחברים".

מתכון לערב מוצלח?

"ערב עם בת הזוג שלי".

מיקי קלימוב, 30, תל אביב

ברמן בקפה פופולר

מיקי קלימוב. צילום: אלכס פרגמנט
מיקי קלימוב. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן אתה בחיי הלילה?

"חמש שנים".

איך הגעת לחיי הלילה?

"בגדול התחלתי למלצר בחופים עד שעברתי למגה ברים כמו האריא. עכשיו אני מנהל הבר בקפה פופולר".

מה הדבר שאתה הכי אוהב בחיי הלילה?

"אני אוהב לארח אנשים, אבל גם לקום מאוחר. אני מת על החיים ההפוכים".

הדרינק המושלם?

"בולוודייר. זה קוקטייל קלאסי, על בסיס וויסקי שיפון, ורמוט אדום וקמפרי".

הבר הקבוע?

"ג'אספר".

מתכון לערב מוצלח?

"אוכל טוב, הרבה אלכוהול והרבה קמפרי".

אלירן וייס, 27, תל אביב

ברמן באריא

אלירן וייס. צילום: אלכס פרגמנט
אלירן וייס. צילום: אלכס פרגמנט

כמה זמן אתה בחיי הלילה?

"ארבע שנים".

מה השאיר אותך שם?

"עשיתי קורס ונורא אהבתי את זה. אז התחלתי לעבוד בפולי ברוטשילד, משם הקמתי עם חברה בר קוקטיילים, המשכתי לג'אספר כדי להתמקצע במיקסולוגיה ובאירוח עד שהתמקמתי בסוף באריא. פשוט לוקחים כמה חומרי גלם ויוצרים משהו. זה ממש כמו להרכיב מנה".

הדרינק המושלם?

"אני אוהב רום מיושן נקי. אבל אם קוקטייל, אז פניצילין" (כן, כמו התרופה).

איפה אתה מתקרחן?

"איפה שיש טכנו".

מתכון לערב מוצלח?

"עד שלא מקיאים לא חוזרים".

עתידות

"להביא את החוצפה הישראלית לחו"ל".