1:1 על הבר עם איתי ויינשטיין מגוטה חיפה

הוא אמנם פתח את הגוטה רק לפני חודשיים, אבל את הדרינק הראשון שלו (ליקר שוקולד אם אתם מתעקשים לדעת) שתה כבר בגיל 5. איתי ויינשטיין עונה על שאלון הברים שלנו

איתי ויינשטיין. צילום: יח"צ
איתי ויינשטיין. צילום: יח"צ
13 בספטמבר 2017

ממתי אתה בביזנס?

בגיל 20 התחלתי לעבוד בעיר התחתית בחיפה, לאחר כמה שנים שעבדתי במגוון מקומות הבנתי שאני רוצה הפסקה מעולם הברים ועברתי לעבודה עם נוער בסיכון. החלום של לפתוח מקום תמיד ישב לי בראש, ולשמחתי הגשמתי אותו לפני חודשיים כשפתחתי את הגוטה.

למה לשבת דווקא אצלך?

המקום שלנו הוא קודם כל בית, כל לקוח שמגיע מרגיש מיד באווירה הזאת. המטרה העיקרית שלנו במקום היא לייצר חוויה נעימה ללקוח, מהמטבח האותנטי שמציע מאכלים מיוחדים ומגוונים עד לעולם האלכוהול שאיתו מגיעים אינספור 
אופציות וטעמים.

[tmwdfpad]

מתי שתית את הדרינק הראשון 
שאתה זוכר?

בגיל 5 שתיתי ליקר שוקולד שהיה מוחבא מתחת לכיור, לא זוכר את טעמו המדויק אבל כן זוכר את החיוך שהיה לי אחר כך.

איזה משקה אתה לא שותה?

חלב- בוא נגיד שזה time out אחרי.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

עם מאיר אריאל. הייתי שמח לשבת עם בן אדם גאון כמוהו. זה בן אדם לשבת איתו על הדשא ולשתות איתו סיילור ג'רי.

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

סיילור ג'רי – אוהב מאוד את טעמו המיוחד – קליל, קיצי, פשוט דרינק מושלם.