1:1 על הבר עם דניאל אביטן מבר 55 כפר סבא

את הדרינק הראשון שלו הוא שתה בגיל 17, הוא לא שותה קמפרי אבל חושב ששרטרז זה המשקה המושלם לצ'ייסר. דניאל אביטן מבר 55 כפר סבא עונה על שאלון הברים שלנו

דניאל איבטן. צילום: יח"צ
דניאל איבטן. צילום: יח"צ
6 בספטמבר 2017

ממתי אתה בביזנס?

אחרי שהשתחררתי מהצבא עשיתי קורס ברמנים והחלטתי מיד שבר־מסעדה זה הכיוון שבאמת מעניין אותי.

למה לשבת דווקא אצלך?

קודם כל מדובר בחוויה שאין לה מתחרים בכל אזור השרון. החל ממספר מטורף של 55 ברזי בירה, תפריט קוקטיילים מרעננים שאנחנו רוקחים במיוחד ללקוחות שלנו ועד האוכל והאווירה. הקהל שלנו מגוון, מכל הגילים, נשים, גברים, משפחות, חברים שבאים לראות משחק או לחגוג יום הולדת. אנחנו משתדלים תמיד להציע משהו לכל אחד ולגרום לכל לקוח להרגיש בבית.

[tmwdfpad]

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בגיל 17. מאוחר, אני יודע, גדלתי באילת. התעוררתי בחדר במלון – זה כל מה שאני יכול לספר.

איזה משקה אתה לא שותה?

לא אוהב קמפרי.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

עם וורן באפט.

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

שרטרז! מושלם בצ’ייסר או בלונג דרינק.