1:1 על הבר עם דניאל בוראקס מגרינגוס

וודקה מעלה בו זיכרונות שהוא מעדיף לשכוח והוא היה שמח לשבת עם בוב מארלי לדרינק. דניאל בוראקס מגרינגוס עונה על שאלון הברים שלנו

דניאל בוראקס. צילום: יח"צ
דניאל בוראקס. צילום: יח"צ
1 ביוני 2017

ממתי אתה בביזנס?

"בגיל 16 התחלתי בתור שוטף כלים במסעדה באילת, מהר מאוד נכנסתי לתחומי האלכוהול והמסעדנות, מאז עברתי בכל תפקיד אפשרי – ברמן, ניהול בר, ניהול מסעדות והרשימה עוד ארוכה".

למה לשבת דווקא אצלך?

"המקום שלנו מתחיל באווירה! קיים אצלנו מבחר מרשים של אלכוהול וקוקטיילים, הטקילה מילאגרו לא מפסיקה לזרום אצלנו. המסעדה שלנו היא פיוז'ן בין טקסס, דרום אמריקה וכל מה שבאמצע. המוטו של גרינגוס – תאכל בארץ, תרגיש בחו"ל. המנות גדולות ועסיסיות. המקום מעוצב ומאופיין באווירה דרום אמריקאית אותנטית".

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

"יש לי זיכרון מתוק מגיל 14 – אבא שלי ואני שותים רום ומנהלים שיחת גברים".

איזה משקה אתה לא שותה?

"וודקה, היא מעלה בי זיכרונות שהייתי מעדיף לשכוח".

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

"בוב מארלי. מאמין שהיינו מוצאים המון נושאי שיחה משותפים, בעיקר השקפת עולם משותפת".

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

"מילאגרו רפוסאדו סלקטד – טקילה אמיתית שיש בה טעם מיוחד ועמוק. לאחר טעימות של עשרות סוגים של טקילות מצאתי את הפרטנר המושלם".