1:1 על הבר עם הבעלים של פאב כרמיאל

הם בביזנס עוד מלפני הגיוס, שתו עוד לפני שהיה להם מותר ומתחברים לטולמור דיו. אלון סגל מעיין, איתמר גינצבורג ויוחאי בוחבוט עונים על שאלון הברים שלנו

הבעלים של פאב כרמיאל(צילום: יח"צ)
הבעלים של פאב כרמיאל(צילום: יח"צ)
14 באוגוסט 2016

ממתי אתם בביזנס?

איתמר: מגיל 16, התחלתי את דרכי כדי. ג׳יי במסיבות באיזור הצפון.
אלון: מגיל 19, התחלתי את דרכי כיחצ״ן במועדון בעמק.
יוחאי: מגיל 18, התחלתי את דרכי בתור יחצ״ן בעמק, ומשם המשכתי כאיש הפקה.

למה לשבת דווקא אצלכם?

אנו פונים לכל קהל הלקוחות ולכל סגנונות המוזיקה בליינים שונים בכל ימות השבוע. הצלחנו ליצור תרבות בילוי שונה ממה שהיה לעיר להציע, כגון ליין טראנס, ליין מוזיקה שחורה והופעות בימי שבת ועוד. המקום מבוסס על חוויה הכי ביתית שיש והנאה מכל הלב והנשמה.

מתי שתיתם את הדרינק הראשון שאתם זוכרים?

איתמר: בגיל 10 התנסיתי בבירה הראשונה שלי, היה די מגעיל.
אלון: בגיל 14 אני וחבר קנינו בקבוק טאקו טאקו ובקבוק ספרייט, סיימנו אותו באותו הערב והמשך הערב היה ברור.
יוחאי: בגיל 16 עם אבא שלי. הוא רצה שאת החוויה הראשונה של האלכוהול אחווה איתו.

איזה משקה אתם לא שותים?

איתמר: ערק, קשה לי עם הטעם האניסי.
אלון: וודקה, לא מוצא בוודקה שום דבר חיובי.
יוחאי: אין דבר כזה, אוהב לטעום ולשתות הכל.

עם איזו אישיות הייתם יושבים לדרינק?

אלון: טופאק, הייתי שמח להרים איתו לחיים למרות האבסורד שבדבר.
איתמר: קלווין האריס, לדעתי היוצר והמפיק הכי מוצלח בעולם.
יוחאי: הייתי שמח לשבת עם דן ברזיליאן, הייתי מעוניין לראות אם התמונות לא משקרות.

ואיזה משקה אתם שותים עכשיו?

מחוברים מאוד לטולמור דיו -אחד המותגים האהובים אצלנו בפאב. טעמו המיוחד מאפשר לנו לשתות אותו בלי סוף, נותן אחלה טעם ואחלה ראש.