1:1 על הבר עם חן ביבי, הבעלים של שמבזולה

הוא נכנס לתחום בגיל 15 אצל מאיר אדוני, לא שותה אניס והיה רוצה לשבת לדרינק עם אסף גרניט. חן ביבי עונה על שאלון הברים שלנו

חן ביבי (צילום: יח"צ)
חן ביבי (צילום: יח"צ)

ממתי אתה בביזנס?

התחלתי את דרכי כבר בגיל 15 בתור טבח אצל מאיר אדוני ומאז הבנתי שזאת האהבה והתשוקה שלי. מאותו הרגע ועד היום אני עוסק בתחום המטבח המקצועי בארץ ובעולם. ב־2013 חזרתי לארץ והקמתי ביחד עם שותפיי את השמבזולה.

למה לשבת דווקא אצלך?

הלוגו שלנו הוא ״המשפחה השנייה״, וזה בעצם מה שאנחנו משקפים ללקוחות שלנו. יש אצלנו אווירה משפחתית, כל לקוח הוא בן בית. בשמבזולה האוכל מגוון ובנוי על קונספט הסטריט פוד – עד השעה 22:00 תפריט עסקיות (כולל שישי ושבת) ולאחר מכן השמבזולה הופכת לשמבז עם אווירה ודילים מטורפים.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בגיל 15, כוס ערק אשכולית אחרי סרוויס מפחיד, ועד היום אני מתחרט על זה.

איזה משקה אתה לא שותה?

ערק וכל משקאות האניס בכלל, בגלל אותה התנסות בגיל 15.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

הייתי יושב עם אסף גרניט לדרינק, כדי ללמוד איזה דבר או שניים על ה״אני מאמין״ שלי.

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

גלנפידיך 12. חייב כוסית אחרי יום עבודה ארוך.

 

שמבזולה, ישראל פלד 100, מכבים

ראשון־חמישי -19:00 עד אחרון הלקוחות, שישי־שבת -12:00 עד אחרון הלקוחות