1:1 על הבר עם לירון הראל מהברברוסה

הוא התחיל כשוטף כלים בתיכון, שתה אלכוהול לראשונה בניינטיז והיה רוצה לשבת לדרינק עם דיוויד בואי. לירון הראל עונה על שאלון הברים שלנו

לירון הראל (צילום: יח"צ)
לירון הראל (צילום: יח"צ)

ממתי אתה בביזנס?

בכיתה י׳ התחלתי לעבוד בתור שוטף כלים בבר בחיפה, שם נחשפתי לתחום חיי הלילה. השמחה שקיימת בעולם הזה משכה אותי מאוד, ולאחר הצבא חזרתי לעבוד בתחום כברמן במסעדה, אך מהר מאוד מצאתי את עצמי נמשך חזרה לחיי הלילה.

למה לשבת דווקא אצלך?

חשוב לנו לשמור על הסטנדרטים הגבוהים שמאפיינים אותנו הן בתחום האוכל והן האלכוהול שנמזג במקום, תוך שימת דגש על שירותיות גבוהה והענקת חוויית בילוי מיוחדת ואיכותית.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

הימים האפלים של שאטים עם טקילה סומבררו וספרייט במועדון המפיסטו, אי שם בתחילת שנות ה־90.

איזה משקה אתה לא שותה?

לעולם לא אערבב אלכוהול עם משקה אנרגיה.

עם איזה אישיות היית יושב לדרינק?

דיוויד בואי. אדם מדהים שבמשך כל חייו הצליח להמציא את עצמו מחדש ולהישאר רלוונטי.

איזה משקה עכשיו אתה שותה?

רמי מרטן VSOP, בזמן האחרון נחשפתי לעולם הקוניאק, והרמי מרטן הצליח לבלוט מבין כולם. מחובר מאוד לטעמים שמשלבים בין החריף לפירותי, ולסיומת המאוזנת שלו שתמיד משאירה טעם לעוד.

ברברוסה קריות/ברברוסה חיפה
כל יום 18:00־אחרון הלקוחות
שד׳ אח״י אילת 69 חיפה.
טלפון להזמנות: 04-6895589