1:1 על הבר עם נדב שרז מהמנואלה

הוא התחיל כטבח, שתה את הדרינק הראשון באייטיז ולא מתחבר לוויסקי. נדב שרז עונה על שאלון הברים שלנו

נדב שרז. צילום: יח"צ
נדב שרז. צילום: יח"צ
28 בספטמבר 2016

ממתי אתה בביזנס?

התחלתי את דרכי במטבח בגיל 20 במסעדה בתל אביב, מהר מאוד הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים, ולשמחתי זה מה שאני עושה בחיים.

למה לשבת דווקא אצלך?
אנחנו טרטורייה איטלקית, כל סוגי הבצק והפסטות מיוצרים במקום, אנחנו בוחרים בקפידה את חומרי הגלם שלנו, עיקר חומרי הגלם מגיעים אלינו ישירות מאיטליה. המסעדה היא בבעלותי ובבעלות אמי, וזה מביא אותנו להיות מסעדה ביתית מאוד עם אווירה משפחתית.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

לזיכרוני, הדרינק הראשון הרציני ששתיתי היה בירה, אני אפילו זוכר שהיא הייתה הייניקן, אי שם באייטיז.

איזה משקה את לא שותה?

פחות מתחבר לעולם הוויסקי ובכלל לטעמים של משקאות שהתיישנו בחביות עץ.

עם איזו אישיות היית יושבת לדרינק?

ריצ׳ארד דוקינס. אני חושב שהיינו יכולים לשבת על איזה דרינק טוב ולדבר שעות.

ואיזה משקה את שותה עכשיו?

גליאנו אפרטיבו – אני אוהב מאוד את הבאלאנס בין המרירות למתיקות, והשילוב שלו בקוקטיילים מוצלח מאוד לדעתי.

מנואלה, המייסדים 49 זיכרון יעקב, , 04-8735761, ב׳-ש׳: 12:00-22:30