1:1 על הבר עם עוז גנון מיריחו

את הדרינק הראשון שלו הוא שתה בגיל 15, הוא לא מבין קמפרי והיה יושב עם בן גוריון לטקילה. עוז גנון מיריחו עונה על שאלון הברים שלנו

עוז גנון. צילום: יח"צ
עוז גנון. צילום: יח"צ
10 באוקטובר 2017

ממתי אתה בביזנס?

לפני שמונה שנים התחלתי כברמן במסעדת השדרה 34 
ובלילה עבדתי כברמן במועדון הסינרמה. כשמיציתי את העבודה כשכיר בתחום פתחתי את המקום הראשון שלי, האיסמי סלמה בדיזנגוף. שלוש שנים מאוחר יותר פתחנו בר שכונתי, הראמה 
בקינג ג'ורג', ולפני כחודשיים הקמנו במתחם השוק היווני ביפו 
את הבר־מסעדה יריחו.

למה לשבת דווקא אצלך?

נוסף למיקום הייחודי במתחם השוק היווני, אני חושב שהצלחנו להביא לידי ביטוי בצורה טובה מאוד את הקונספט בר־מסעדה: 
מצד אחד אנשים מרגישים מאוד בנוח לבוא לבילוי של חבר'ה, 
לשתות כמה בירות, צ'ייסרים, לאכול מנת נשנוש או שתיים. מצד שני גם הקהל של הפודיס שמחפש חוויה יוקרתית יותר – אוכל ברמה גבוהה עם מבחר עשיר של יינות ומבחר אלכוהול עשיר – נהנה מאוד לבלות אצלנו.

[tmwdfpad]

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

גיל 15, שוטים של קגלביץ' מלון עם ספרייט עם 
חברים באיזה חור נידח ביישוב. עד היום אני לא 
שוכח את הטעם ולא את הקיא שהתלווה לו.

איזה משקה אתה לא שותה?

קמפרי, לא מבין ולא מתחבר לקונספט של שתייה בשביל לא להשתכר.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

בן גוריון. בשבוע שעבר ראיתי סרט תיעודי בסינמטק שמראה איזה מנהיג אדיר הוא היה – תכונה נדירה בימים אלו. נראה לך שהוא היה זורם על טקילה?

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

טקילה מילגרו רפוסדו. בשנים האחרונות אני שותה רק בירות וצ'ייסרים, תמיד טקילה, ורצוי כזאת שמחליקה בקלות ולא מתנקמת 
בך בבוקר.