1:1 על הבר עם קובי גניש מהגלאסה בר

הוא עבד בגיל 16 על קו החוף התל אביבי, מאמין במתחם הבורסה והיה יושב לדרינק עם לארי דייויד. קובי גניש עונה על שאלון הברים שלנו

קובי גניש (צילום: יח"צ)
קובי גניש (צילום: יח"צ)

ממתי אתה בביזנס?

כבר מגיל 16 עבדתי בכל עונת קיץ בברים שעל החוף בתל אביב. תמיד הייתה לי תשוקה לפתוח בר ולהיות עצמאי. אחרי שש שנים שאני גר במתחם הבורסה ברמת גן אני מרגיש את השינוי שהאזור עובר, וכבר עכשיו המתחם הופך למרכז בילוי שוקק גם בלילות.

למה לשבת דווקא אצלך?

בגלל האווירה של המקום, המוזיקה שמתנגנת עד השעות הקטנות, כולל די.ג׳יי בסופי שבוע, הקרנת משחקי ספורט באיכות מירבית ועוד. כל הבר מתוכנן ממִחזור של בקבוקי אלכוהול. חברתי למותג Glassa של אמני זכוכית ישראלים שהופכים כל בקבוק לאמנות מודרנית ומיוחדת, מהכוסות ועד השנדלירים.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

רק בתקופת השירות הצבאי התחלתי להכיר יותר את עולם האלכוהול, מלבד בירות. השלוק הראשון שלי היה בגיל 17 בטיול לגרמניה עם בירה מקומית.

איזה משקה אתה לא שותה?

משקאות שלא הייתי מנסה אפילו לטעום הם משקאות שלא יודעים מה מקור הרכיבים שלהם. תבינו בעצמכם.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

לארי דייויד, יוצר ״תרגיע״ ו״סיינפלד״. הציניות של הבן אדם והגאונות שלו בסדרות הופכות אותו לאחד המצחיקים והמיוחדים שיש.

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

המשקה שלי הוא בירה מרדסו – מרגישים ישר את הטעם, העוצמה והייחודיות. הניחוח הפירותי, אחוזי האלכוהול הגבוהים וכמובן כוס הבירה המיוחדת והמושקעת.