1:1 על הבר עם רן צוקרמן מ-The Duke

עד שנכנס לתחום הוא לא נגע באלכוהול ועד היום אניס פשוט לא טעים לו. רן צוקרמן מ-The Duke עונה על שאלון הברים שלנו

רן צוקרמן. צילום: יח"צ
רן צוקרמן. צילום: יח"צ

ממתי אתה בביזנס?

יותר מ-18 שנים בתחום המסעדנות, מהר מאוד נשאבתי לתחום האלכוהול והברים. עבדתי בברים באילת חיפה והקריות, אחר כך הגיעה ההחלטה להתמסד קצת וכך מצאתי את עצמי פותח את הדיוק, לפני 14 שנים בדיוק.

[tmwdfpad]

למה לשבת דווקא אצלך?

בר מסעדה בחיפה שהוא מוסד ונחשב למוקד עלייה רגל, חודש לאחרונה לבר מודרני שמביא סטייל, קצב ואווירה ייחודיים לחוויות הבילוי של תושבי הצפון. הדיוק שוכן בלב מתחם הבילויים התוסס של שדרות מוריה ומאפשר למבלים ליהנות מסביב לשעון. בשעות היום מתפקד הדיוק כמסעדה חמימה ובשעות הלילה לובש המקום צורה של פאב שמח.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בצעירותי לא התחברתי לעולם האלכוהול, הדרינקים אצלי התחילו לזרום כאשר נכנסתי לתחום.

איזה משקה אתה שותה עכשיו?

גלנפידיך 14, פשוט מאוהב בוויסקי הזה. הטעם של החביות עץ ברבן משפיעות עליו וגורמות לו פשוט להחליק בקלילות בגרון. תענוג של וויסקי.

איזה משקה אתה לא שותה?

פחות מחובר לעולם האניס – פשוט לא טעים לי

עם איזה אישיות היית יושב לדרינק?

צבי יחזקאלי – אדם שמרשים אותי מאוד. אני חושב שבכיף היינו יכולים לזרום על שיחות מעניינות, ועל הדרך לשתות גם קצת וויסקי.