1:1 על הבר עם רן שטרית מהאוסוולדו

הוא נכנס לביזנס בגיל 16, היה שותה דרינק עם אמינם ושרוף על גלנפידיך 15. רן שטרית עונה על שאלון הברים שלנו

רן שטרית. צילום: יריב אביב
רן שטרית. צילום: יריב אביב
17 באוגוסט 2016

ממתי אתה בביזנס?

‫בערך בגיל 16 התחלתי את המסע בעולם המזון והמשקאות, תמיד האמנתי שלא משנה מה סוג העבודה, מטבח פשוט, למלצר, לברמן ואז לנהל, ביצעתי כל פעולה עם לב ונשמה. אהבה לתחום, חריצות והתמדה בלתי פוסקת תמיד אפיינו אותי בכל מקום שבו הייתי.

למה לשבת דווקא אצלך?

‫אווירה היא שם המשחק. נותנים דגש ענקי על שירות נכון וטוב, חומרי גלם איכותיים, ‫צוות צעיר ואנרגטי, רגאיי ורוק ישראלי משדרים על גל של כיף. מערבבים הכל יחד עם האווירה ‫הקיבוצית הייחודית, וזה מה שהופך את הפאב למקום המיוחד שהוא.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

מנטור האלכוהול, בן דוד שגדול ממני בכמעט עשר שנים, הוציא אותי למקום די קטן במרכז תל אביב ועשה לי היכרות רשמית עם וויסקי. ככה התחיל רומן שנמשך עד היום.

איזה משקה אתה לא שותה?

‫לא תתפסו אותי שותה וודקה בשום סיטואציה, ‫משהו בהשפעה ובטעם החזק גורם לי לברוח מכל נוסחה של וודקה.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

חולם לשבת לדרינק עם אמינם, אחת הדמויות היותר מרתקות. ‫אין ספק שהוא ייצא שיכור מהפגישה.

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

‫וויסקי תמיד היה התחום שלי, גלנפידיך 15 מבחינתי המשקה האולטימטיבי.