שנהיה בראש: 5 היינות הכי טובים של סוף הקיץ
האלגנטי, ההדרי וזה שכל אחד יוכל לאהוב: קבלו את חמשת היינות שימתיקו את זמנכם עד החגים
רקנאטי פרנץ' בלנד 2017
מה ואיך? יין חצי יבש. בלנד של קולומברד, סוביניון בלאן ומוסקט. יש לו ריחות נקיים ורעננים, טעמים ישירים מאוזנים ולא מאוד מתוקים, סיומת שעושה חשק לעוד, ורק קצת יותר מעשרה אחוזי אלכוהול.
למה? בגלל שכל אחד יוכל לאהוב אותו.
80 ש"ח
כתבות נוספות בפרויקט:
האירועים הקולינריים שאסור לפספס
טיפים עירוניים להישרדות בתקופת החגים
הקלאסיקות הקולינריות שתמיד עובדות
יזרעאל, לבנים 2017
מה ואיך? בלנד של גוורצטרמינר סוביניון בלאן וקולמברד, מרמת הגולן, הגליל העליון והכרמל בהתאמה, עם ריחות מינרליים מסקרנים, טעמים אנרגטיים של הדרים וחמיצות טובה.
למה? כי למרות שהוא לא מאוד נקי או סגור על עצמו, הוא בסך הכול די מעניין.
70 ש"ח
מיה, מארה לבן 2017
מה ואיך? שילוב בין ענבי מראסן שגדלו בגלבוע וקולומברד מגפנים בוגרות באזור בנימינה, שמציע ריחות טרופיים מעודנים שמלווים בעשבונית קלה, מבנה מהודק וטעמי פרי ישירים ונקיים.
למה? כי מדובר ביין קליל, חד ומרענן, בדיוק מה שאתם רוצים לשתות בימים הללו.
80 ש"ח
אורטל, ויונייה רוסאן 2017
מה ואיך? בלנד מבוסס ויונייה עם תוספת של רוסאן, שניהם מכרמים ברמת הגולן. יין רך ומורכב עם ריחות של פירות לבנים ותבלינים, מרקם מרחף, חמיצות נעיצה וסיומת בשלה ואלגנטית.
למה? כי זו הכנה מעולה ללבנים של החורף.
70 ש"ח
טפרברג, רוזה 2017
מה ואיך? 50 אחוז גרנאש ו־50 אחוז ברברה מעמק איילון התחברו לרוזה בעל גוף, עם ריחות של פירות אדומים טריים ופירות יער, טעמים עשירים וסיומת רכה ומתובלת.
למה? כי לפעמים מתחשק רוזה עם נוכחות.
75 ש"ח