קנדי קראש: להוסיף חמאת בוטנים לחטיף "רבע לשבע" היה רעיון רע

נסינו את הגרסה החדשה של חטיף השוקולד האהוב, והופתענו לגלות שדווקא הוספת חמאת הבוטנים, שילוב שעל הנייר נשמע מעולה, מוביל לאכזבה גדולה

נא להפריד. צילום: יח"צ שטראוס
נא להפריד. צילום: יח"צ שטראוס
23 ביוני 2015

ניסינו

רבע לשבע חמאת בוטנים

מה זה: "גלילי ופל מרובעים בציפוי שוקולד חלב מעולה במילוי קרם חמאת בוטנים"

קהל היעד: אנשים שאכלו "רבע לשבע" סטנדרטי וחשבו "הממ, עכשיו בא לי משהו מלוח"

[tmwdfpad]

שוחחנו

נ: יש דבר שאתם צריכים לדעת על מתן. אין בנאדם בעולם שאוהב יותר ממנו…

מ: חמאתבוטניםחמאתבוטניםחמאתבוטנים!!!

נ: אממ, כן. גם אני אוהבת חמאת בוטנים, ברמה שפויה אמנם, וממתקים מלוחים־מתוקים הם כנראה הסוג האהוב עליי.

מ: חמאתבוטנימנינימלףםדמגבמףדבנןוךכהגהחףגהנףחה.

נ: ועכשיו, האנשים שהביאו לכם את הוופל המדהים (המתומחר באופן לא הוגן) "רבע לשבע" מציגים חצאי רבע לשבע עם חמאת בוטנים. מה יכול להשתבש?

מ: אז זה שמינית לשבע?

נ: לא יודעת, הייתי בשלוש יחידות.

מ: השוקולד נמס ונדבק לקופסה.

נ: בהחלט לא המוצר הנכון להוציא בקיץ. אבל די, אני לא יכולה לחכות יותר. בוא נטעם.

מ: זה… מאכזב.

נ: זה… סביר. רציתי שזה יהיה מדהים.

מ: לא חלמתי שזה לא יהיה מדהים. זה לא משתלב טוב כמו שקיוויתי.

נ: אני לא מאמינה שאני זו שאומרת את זה, אבל אין מספיק חמאת בוטנים.

מ: על האריזה כתוב "45 אחוז קרם חמאת בוטנים". זה לא מספיק למרות שזה כמעט חצי מהמוצר. נראה לי, אבל גם אני הייתי בשלוש יחידות.

נ: אולי הקרם פשוט לא טוב כל כך. יותר מדי מתוק ולא מספיק מלוח, אין איזון.

מ: זה לא "לא טעים". זה בסדר.

נ: אז אתה רוצה עוד אחד?

מ: לא ):

מוסר השכל

לא כל המגיע באריזה עם פסי זהב הוא יוקרתי, ולא כל קרם חמאת בוטנים זהב.